Jégkorong: meghosszabbította szerződését a Titánok edzője

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2022.04.08. 17:31
A jégkorong Erste Ligában szereplő Titánok csapatának élén egy évvel, a következő szezonra vonatkozóan meghosszabbították Anatolij Bogdanov vezetőedző szerződését.

A klub pénteki közleményében a Titánok és az ifj. Ocskay Gábor Nemzeti Jégkorong Akadémia szakmai vezetője, Kovács Csaba kiemelte, „kézenfekvő volt a hosszabbítás” az ukrán-finn trénerrel, hiszen látták, milyen komoly munkát végzett a fiatalokkal az előző idényben. Hozzátette, a fejlődést mutatja, hogy az alapszakasz utolsó tíz fordulójában elért eredményeik alapján a mezőny legjobb három csapata között végeztek.

Bogdanov nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy a klub hosszabbított vele, és minden percét élvezi a Székesfehérváron töltött időnek. „Sok kihívással találkoztam a közös úton, de ez az első év csupán az első lépés volt abba az irányba, amerre tartani szeretnénk. Rengeteg tennivaló van még” – mondta.

Bogdanov vezetésével a fehérvári együttes a rájátszás selejtezőjébe jutott. Ott aztán a negyeddöntőbe kerülésért rendezett párharcban 3–0-ra alulmaradt a DEAC-cal szemben.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik