Jégkorong: a Volán bérletesei féláron vehetnek jegyet a Winter Classicra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.24. 22:33
A Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata a klub bérletesei számára kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosít a december 13-i és december 15-i Winter Classic mérkőzésekre, amelyek a Városligeti Műjégpályán kerülnek megrendezésre. Az álló- és diákbérletek tulajdonosai (a féléves bérletek csak együttesen érvényesek) a 3.000 forintos jegyeket vásárolhatják meg féláron, míg az ülőhelyi bérletesek az 5.000 forintos jegyeket vásárolhatják meg ötven százalékos kedvezménnyel, a bérlet(ek) bemutatásával. Bérletenként egy kedvezményes jegy vásárolható meccsenként.

A Sapa Fehérvár AV19 bérletesei számára ingyenes buszjáratokat biztosít a Városligeti Műjégpályára. A jegyek megvásárlásával egyidejűleg – név megjelölésével – jelezni kell, ha valaki igényt tart az ingyenes buszos szállításra.

A Sapa Fehérvár AV19 bérletesei az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban vásárolhatják meg kedvezményes jegyeiket. A helyszíni jegyárusítás november 4-én kezdődik. Kedvezményes jegyeket november 24-ig lehet venni, ezt követően jegyek már csak teljes áron lesznek vásárolhatók.

További jegyek a helyszínen és online (jegyed.hu) is vásárolhatók. A pénztár nyitvatartásáról a klub a jövő héten ad további információt.

Október 25-én, pénteken, a HC Orli Znojmo elleni mérkőzést megelőzően, 16 órától a Sapa Fehérvár AV19 megkezdi a második félévi bérletek árusítását. A második félévre érvényes felnőtt bérlet 10.000 forintba, míg a diákbérlet 5.000 forintba kerül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik