PSG: Mbappénak az lenne a legjobb, ha maradna – Pochettino

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.04.08. 15:44
null
Lehet, hogy Mbappé mégsem lesz a Real Madrid játékosa (Fotó: AFP)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának vezetőedzője, Mauricio Pochettino szeretné, ha Kylian Mbappé maradna, hiszen szerinte ez lenne az optimális a klubnak és a játékosnak is.

 

A Real Madrid ingyen csapna le Kylian Mbappéra, akinek a szerződése júniusban jár le a Paris Saint-Germainnél.

„Edzőként a legjobbat szeretném Kyliannak és a klubnak is. A klubnak egyértelműen az az ideális, ha Mbappé marad, és szerintem számára is ez lenne a legjobb. Jelenleg is zajlanak a tárgyalások” – mondta Pochettino.

Az argentin tréner lehet, hogy a kapitányi karszalagot is odaadja Mbappénak a párizsiak következő meccsén.


Mbappé a napokban adott egy interjút a Prime-nak a jövőjével kapcsolatban: „Még nem döntöttem a jövőmről, ezt mindenki tudja. Gondolkozom, de még rengeteg mindenen múlhat a döntésem. Ha már tudom, hogyan tovább, be fogom jelenteni. Hogy elképzelhető-e a maradásom? Természetesen.”

A fiatal támadó a Lorient elleni, 5–1-re megnyert meccs után is elmondta, a maradás is lehetséges opció számára.

Daniel Riolo értesülései szerint a szerződéshosszabbítás nem opcióként, hanem tényként kezelendő – az RMC újságírója arról számolt be, hogy Mbappét már meg is győzték a párizsi vezetők a maradásról. A hivatalos bejelentés májusban várható.

Kedden arról cikkeztünk, hogy Karim Benzema szerint a Real Madrid kétszer annyi gólt szerezne, ha megvenné a PSG klasszisát. A madridiak csatára remek kapcsolatot ápol a 23 éves futballistával, s elmondta, nem csak a válogatottban szeretne Mbappéval együtt játszani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik