Ligue 1: megtámadta az őt „síró babának” nevező edzőjét a Liverpool korábbi védője

Vágólapra másolva!
2023.10.25. 13:16
null
A hírek szerint Mamadou Sakho megtámadta a Montpellier edzőjét (Fotó: Getty Images)
A francia L’Équipe értesülései szerint fizikálisan megtámadta edzőjét, a francia élvonalbeli Montpellier-t irányító örmény szakembert, Mikajel Ter-Zakarjant az angol Liverpool és Crystal Palace korábbi védője, Mamadou Sakho.

A lap arról ír, hogy a még liverpooli ideje alatt doppingbotrányba is keveredett 29-szeres francia válogatott hátvéd a Montpellier keddi edzésén keveredett vitába a vezetőedzővel, mert Ter-Zakarjan nem ítélt meg számára egy szabálytalanságot.

Az ebben az idényben mindössze hat percet játszó Sakho leviharzott a pályáról, mert edzője szidta őt, ám Ter-Zakarjan azt is megjegyezte, nem a védő dönti el, hogyan és mikor edz.

Sakho állítólag erre vágott vissza, s a vezetőedző „becsmérlő” válasza miatt a labdarúgó gallérjánál fogva megragadta a szakembert, aki a földre esett, s elszakadt a családi örökségként kapott nyaklánca.

A Ligue 1-t jól ismerő Mohamed Toubache-Ter Twitteren – vagy új nevén, az X-en – azt írta, Sakhót az is felbosszantotta, hogy Ter-Zakarjan „síró babának” (crybaby) nevezte.



A L’Équipe megkérdezte az esetről a vezetőedzőt is, de ő csak annyit közölt: „nincs mondanivalója”.

A lap megjegyezte, Sakho számára vélhetően ez volt az utolsó csepp a pohárban, s a szerződése utolsó évébe lépő játékost kötelességszegés miatt minden bizonnyal elbocsátja a nyolc meccs után 14. helyen álló Montpellier, de a klub egyelőre semmit nem közölt az ügyről.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik