PSG: Neymar az MLS-ben vezetne le, mert „ott több a szabadság”

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.02.21. 16:08
null
A brazil sztárjátékos azzal szokott viccelődni, hogy 32 évesen már vissza fog vonulni (Fotó: AFP)
A PSG-vel 2025-ig szerződésben álló 30 éves Neymar már most a jövőjén morfondírozik. Legalábbis a vele és a Fenoménnal, a brazil Ronaldóval forgatott podcastben elárulta, nem tudja még, hogy szerepelne-e ismét a brazil labdarúgó-bajnokságban, de az észak-amerikai ligában, az MLS-ben szívesen kipróbálná magát.

 

„Nem tudom, hogy visszatérek-e Brazíliába, kétségeim vannak efelől. Ugyanakkor az Egyesült Államokban szívesen játszanék legalább egy idényt – mondta Neymar, akitől azt is megkérdezték, hogy miért vonzza éppen az MLS.

„Először is, náluk rövidebb ideig tart a bajnokság, szóval három hónapos szabadságom lenne” – viccelődött a sztárjátékos.

A brazil támadó egyelőre nem tudja, hány évadban láthatjuk még, mielőtt szögre akasztaná a stoplist.

„Azzal szoktam viccelődöni a barátaimmal, hogy 32 évesen már visszavonulok. De ez csak poén, valójában nem tudom. Addig fogok játszani, ameddig mentálisan frissnek érzem magam. Amíg a mentális egészségem és a fizikai állapotom is megfelelő. A PSG-hez 34 éves koromig köt a szerződésem, szóval addig biztosan folytatom.”

Ha valóban az amerikai ligába szerződne Neymar, akkor példaképe, Pelé nyomdokaiba lépne, hiszen mindketten játszottak a Santosban és a brazil legenda futballozott Amerikában is, pontosabban a New York Cosmosban, amely még az MLS előtti ligában volt érdekelt 1968 és 1984 között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik