Vb 2010: Kassai Viktor vezeti a Mexikó-Uruguay mérkőzést

Vágólapra másolva!
2010.06.21. 10:06
null
Kassai a brazilok meccse után ismét feladatot kap (Fotó: Action Images)
A Nemzeti Sport információi szerint újabb feladatot kapott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon Kassai Viktor: a magyar játékvezető fújja a sípot az A-csoport harmadik fordulójában, a Mexikó–Uruguay találkozón.

Kassai Viktor ismét komoly feladat előtt áll a dél-afrikai világbajnokságon: a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) játékvezetői bizottsága Mexikó és Uruguay találkozójára jelölte ki a magyar játékvezetőt és segítőit.

A kedden 16 órakor kezdődő meccset hatalmas érdeklődés övezi, mivel döntetlen esetén mindkét csapat bejutna a nyolcaddöntőbe, míg az eddig várakozáson alul teljesítő Franciaország búcsúzna a tornától.

Ám valószínűleg egyik együttes sem játszik majd az ikszre, mivel a győztes csapat csoportelsőként jut tovább, és nagy valószínűséggel elkerüli Argentínát, amelynek a döntetlen is elég Görögország ellen a B-csoport megnyeréséhez.

Mint ismeretes, a magyar bíró, illetve két segítője, Erős Gábor és Vámos Tibor már kapott feladatot a tornán, ők vezették a Brazília–Észak-Korea meccset (2–1) – a két fél általános megelégedésére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik