nemzetisport.hu
2016.07.16 10:36 Frissítve: 2016.07.16 10:43

„Na, ugye, megmondták!” Top 10 NSO-olvasói jóslat az Eb előtt

A 2016-os Európa bajnokság előtt néhány nappal Facebook-oldalunkon arra buzdítottuk kedves olvasóinkat, tegyenek merész (vagy kevésbé merész) jóslatokat a kontinenstorna kimenetelére, eseményeire, hogy a kupaátadáskor büszkén húzzák ki magukat egy „Na, ugye, én megmondtam!"-felkiáltás kíséretében. Nos, eljött az igazság pillanata, összeszedtük a legjobbakat.

Tényleg megmondták!

 

Felhívásunkra ötszáznál is több jövőbe látó hozzászólás érkezett, de kezdjük a sepregetést a saját házunk táján, hiszen mi sem akartunk kimaradni a mókából. Az NSO jóslata ez volt:


NSO pls...

Hát, ennél nagyobbat aligha tévedhettünk volna, Belgium a legjobb nyolc közé – éppen Magyarországot búcsúztatva – azért bejutott, de a negyeddöntőben csúfosan elvérzett az Eb egyik meglepetéscsapata, Wales ellen. Carrasco csók nélkül maradt.

Szerencsére azért akadtak olvasók, akik rendesen belecsaptak a tipplecsóba. Csak remélni tudjuk, hogy egy fogadóirodát is felkerestek, miután bepötyögték ezeket a sorokat.

TOP 1:

Erre azért kevesen számítottak

Richárd hozzászólása nemcsak rendkívül népszerű volt, de tökéletesen igaz is lett, gratulálunk hozzá! Magyarország öt ponttal az F-csoport első helyén végzett, mögötte Izland jutott tovább – nem kis meglepetésre.

TOP 2:

WOW!

A fenti két mondat minden egyes „porcikája” igaz, ráadásul Dávid az Eb legnagyobb meglepetését trafálta telibe. Wales tényleg elődöntős volt (és onnan nem ment tovább) és valóban a torna legjobb helyén végző brit válogatott lett, Anglia pedig szégyenteljes teljesítménnyel kiesett az Izland elleni nyolcaddöntőben. Kalapunk a magasban!

TOP 3:

Ön nyert!

Elég, ha csak annyit fűzünk hozzá, hogy félezer hozzászólásból Dánielé volt az egyetlen, amely Portugália végső sikerét jósolta. Elismerésünket küldjük Dánielnek!

A kiemelt „Na, ugye, megmondtam!”-tippek után nézzünk még további remek jóslatokat, amelyek szintén igaznak bizonyultak!

Ez egy hajszálon múlt...

Bálint tippje végül nem jött be, de nagyon (nagyon!) közel volt és értékelnünk kell a megérzését. Argentína magyar idő szerint június 27-én, hétfő hajnalban veszítette el a Copa América döntőjét Chile ellen (Brazília a csoportkörből sem jutott tovább), Magyarország pedig néhány órával korábban, vasárnap este 23 órakor fejezte be az Eb-szereplést. Jár a taps!

Volt kire felfigyelni a magyar válogatottból

Király Gábor? Kádár Tamás? Kleinheisler László? Nagy Ádám? Rájuk biztosan felfigyeltek a magyar csapatból, utóbbi már el is igazolt a Ferencvárosból. A Bologna nagyobb klub? Mihez képest, jön a kérdés. Ezen lehet vitatkozni, de úgy érezzük, Ádám tippjének itt a helye – ha másért nem, akkor azért, mert még bőven van hátra az átigazolási időszakból.


Három döntetlen, harmadik hely

Levi, ezt bizony telibe találtad. De ki gondolta a csoportkör végén, hogy onnan megnyerik a portugálok? Talán még Levi sem...

 

Még egy Ádám és még egy jó tipp, azaz kettő. Dzsudzsák Balázs a végső győztes Portugália ellen volt eredményes szabadrúgásból az Eb-n.

Öt lett, maradhat?

Gábor a pontok, illetve gólok mezejére merészkedett, és tette sikeresen. A csoportban végül öt pontot és hat gólt szereztünk, az egyik legtöbbet a teljes mezőnyben.

 

Na, ugye, hogy Norbert megmondta?

A végszó pedig legyen Lajosé, aki kifogástalan hozzáállásával és lelkesedésével mutatott példát a szurkolótársaknak.

Hajrá, magyarok a vb-selejtezőben is!
2016.11.09 17:01:36

Foci Eb 2016 nemzetisport.hu

Fizessen elő a Nemzeti Sportra negyedévre, és ajándékba megkapja az Eb-kötetet!

2016.07.15 19:46:45

Foci Eb 2016 nemzetisport.hu

Leesett az állunk néhányszor, miközben végigpörgettük olvasóink nyitómeccs előtti megérzéseit.

2016.07.12 18:07:47

Foci Eb 2016 Kovács Kristóf (MINDSET PSZICHOLÓGIA)

A sérült sportolót kevésbé érdeklik a mindennapos dolgok, csökken az önszabályozás és az érzelmi kontroll.

2016.07.11 13:26:18

Foci Eb 2016 nemzetisport.hu

A portugálok legjobbja a kapus volt a fináléban • A francia csatárok kevésszer voltak megjátszhatóak.

2016.07.11 09:30:30

Foci Eb 2016 nemzetisport.hu

CÍMLAPOK. „Túl kegyetlen” • „Ez nem a mi napunk volt” • CR nélkül is megkapta a „glóriát” Portugália.