Eb 2016: a válogatott rekordere is utazik az írekkel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.01. 00:16
A múlt szombaton vádlisérülést szenvedő Robbie Keane bekerült az ír labdarúgó-válogatott Európa-bajnokságra utazó 23 fős keretébe.

Robbie Keane a mérkőzések (143) és a gólok (67) számát tekintve is az ír válogatott csúcstartója, júliusban már a 36. születésnapját ünnepelheti, így könnyen lehet, hogy az utolsó nagy tornája lesz a franciaországi Eb.

Kevésbé szerencsés Harry Arter, a Bournemouth középpályása, aki hétfőn, edzésen szenvedett combsérülést, és emiatt nem utazhat az Eb-re.

Kevésbé szerencsés Harry Arter, a Bournemouth középpályása, aki hétfőn, edzésen szenvedett combsérülést, és emiatt nem utazhat az Eb-re.

ÍRORSZÁG 23 FŐS EB-KERETE
Kapusok: Shay Given (Stoke City), Darren Randolph (West Ham United), Keiren Westwood (Sheffield Wednesday)
Védők: Seamus Coleman (Everton), Cyrus Christie (Derby County), Ciaran Clark (Aston Villa), Richard Keogh (Derby County), John O’Shea (Sunderland), Shane Duffy (Blackburn), Stephen Ward (Burnley)
Középpályások: Aiden McGeady (Sheffield Wednesday), James McClean (West Bromwich Albion), Glenn Whelan (Stoke City), James McCarthy (Everton), Jeff Hendrick (Derby County), David Meyler (Hull City), Stephen Quinn (Reading), Wes Hoolahan (Norwich), Robbie Brady (Norwich), Jonathan Walters (Stoke City)
Támadók: Robbie Keane (Los Angeles Galaxy), Shane Long (Southampton), Daryl Murphy (Ipswich)
Szövetségi kapitány: Martin O'Neill

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik