Videó: „Brazilok, mi történt?” – pazar hangulat az argentin öltözőben

Vágólapra másolva!
2022.12.14. 09:37
„Brazilok, mi történt?” – dalba foglalva szóltak oda a rivális Brazíliának az argentin játékosok, miután bejutottak a katari labdarúgó-világbajnokság fináléjába. A csapat öltözőjében nagyszerű hangulat uralkodott a horvátok elleni meccs (3–0) után.

Az argentin válogatott annak tükrében ünnepelte meg vb-döntőbe jutását, hogy a szintén dél-amerikai brazilok már a negyeddöntőben búcsúztak a tornától. Lionel Scaloni játékosai felelevenítették szurkolóik egyik kedvenc dalát, amely 2021 nyarán született, amikor Argentína éppen Brazíliában nyerte meg a Copa Américát.


„Brazilok, mi történt? Kipukkadt az ötszörös bajnok! Messi elment Rióba, és nála maradt a kupa. Mi vagyunk az argentin csapat, mindig küzdeni fogunk. Mert az az álmunk, hogy világbajnokok legyünk” – énekelték kitörő örömmel az argentin futballisták.

VILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
ELŐDÖNTŐ
ARGENTÍNA–HORVÁTORSZÁG 3–0(2–0)
Loszaíl,
Lusail Iconic Stadion,88 966néző.Vezette:Orsato (olasz)
ARGENTÍNA:
E. Martínez – Molina (Foyth, 86.), C. Romero, Otamendi, Tagliafico – Enzo Fernández, Paredes (Li. Martínez, 62.), Mac Allister (Á. Correa, 86.) – De Paul (Palacios, 74.) – Messi, Julián Álvarez (Dybala, 74.).Szövetségi kapitány:Lionel Scaloni
HORVÁTORSZÁG:
Livakovic – Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa (Orsic, a szünetben) – Modric (Majer, 81.), Brozovic (B. Petkovic, 50.), Kovacic – Pasalic (Vlasic, a szünetben), Kramaric (Livaja, 72.), Perisic.Szövetségi kapitány:Zlatko Dalic
Gólszerző:Messi (34. – 11-esből), J. Álvarez (39., 69.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik