Vb 2022: így látták a döntőt a legnagyobb sztárok

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.12.19. 09:31
null
A vb címmel Lionel Messi lett minden idők legjobbja? (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, Argentína hihetetlen fordulatok után, tizenegyespárbajban győzte le Franciaországot a katari világbajnokság döntőjében. A hétszeres aranylabdás Lionel Messiről a legnagyobb sztárok is ódákat zengtek.

„Párharc a sivatagban. Nem kérhettünk volna jobb meccset. Hihetetlen játék Argentínától és Franciaországtól” – írta saját hivatalos oldalára a Twitter tulajdonosa, Elon Musk.

„Ketten a világ legjobbjai közül” – fogalmazott a Los Angeles Lakers négyszeres NBA-bajnoka, LeBron James, aki Lionel Messiről és Kylian Mbappéról posztolt.



„Felejtsük el a futballt, Messi minden idők legjobb sportolója? Micsoda ember!” – írta Twitterén a korábbi világelső brit teniszező, Andy Murray.



Az egyéniben 23-szoros Grand Slam-győztes Serena Williams majdnem szívrohamot kapott, ahogy nézte a vb-döntőt.

A kétszeres NBA-bajnok spanyol kosárlabdázó, Pau Gasol is gratulált Argentína vb-győzelméhez, különösen Messi aranyérmének örül.


„A világ nyolcadik csodája” – írta a ghánai válogatott, a Chelsea-ben is megforduló Christian Atsu Lionel Messiék világbajnoki címe kapcsán.

 

„Micsoda világbajnoki döntő” – írta ki tapsolós hangulatjelek kíséretében a Bayern München német támadója, Thomas Müller.

 

 

„Történelem” – ennyivel summázta a világbajnoki győzelmet az argentinok korábbi kiválósága, Gabriel Batistuta.

 


 

„Sohasem látunk még egy olyan játékost, mint Messi” – fogalmazott az angol válogatott középpályás, Declan Rice.

 

 


„Mindenkinél jobban megérdemelted” – posztolta a mexikói Formula–1-es pilóta, Sergio Pérez.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik