Vb 2022: „Diego most biztosan mosolyog” – Pelé gratulált Messinek és Mbappénak

Vágólapra másolva!
2022.12.18. 23:03
null
Pelét éltető molinó a katari vb egyik mérkőzése előtt (Fotó: AFP)
A brazilok háromszoros világbajnoka, Pelé az Instagramon reagált a labdarúgó-vb vasárnapi döntőjén történtekre, és annak főszereplőin túl gratulált a nagy meglepetésre negyedik helyen végző marokkói válogatottnak is.

„A labdarúgás ma is csodálatos történetekkel bűvölt el minket, mint mindig. Messi megnyerte első világbajnoki címét, amelyet a pályája íve alapján meg is érdemelt. Kedves barátom, Mbappé pedig négy gólt szerzett a döntőben. Az élet ajándéka, hogy ezt a sportágunk jövője szempontjából különleges előadást megnézhettük. Nagy hiba lenne, ha nem gratulálnék Marokkónak is a hihetetlen szerepléséért. Nagyszerű volt látni Afrika csillogását. Gratulálok, Argentína! Diego most biztosan mosolyog” – írta vasárnap este a közösségi médiában Pelé, utalva a 2020 novemberében elhunyt argentin kedvencre, Diego Maradonára (és a mesterhármast elérő Mbappé termésébe beleszámítva a tizenegyespárbajban rúgott gólját is).

A brazilok világklasszisának egészségi állapotáról nyugtalanító hírek érkeztek az elmúlt hetekben, mindannyiunkat örömmel tölthet el, hogy vasárnap véleményt formált a sokáig emlékezetes katari vb-döntőről.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik