Németország: a Bayern München védője elkapta a koronavírust

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.11.09. 10:56
null
Süle koronavírustesztje pozitív lett (Fotó: AFP)
A Bayern München és a német válogatott középhátvédje, Niklas Süle pozitív koronavírustesztet produkált, így a német válogatott nem tartotta meg keddi edzését.


A Bild arról cikkezett, hogy Niklas Süle – bár be volt oltva – elkapta a koronavírust, ezért a hétfő esti megbeszélést el kellett halasztania a német válogatottnak. Hansi Flick együttesének a kedd reggeli edzést is át kellett szerveznie – nem tarthattak közös edzést a pályán, mindenki egyedül tréningezett hotelben.

A németek csütörtökön lépnek pályára világbajnoki selejtezőn Liechtenstein ellen Wolfsburgban. Egyelőre nincs hír további pozitív koronavírustesztekről, de Süle mellett négy játékosra is karantén vár, hiszen közeli kontaktnak számítanak.


(FRISSÍTÉS 14.20)

A Német Labdarúgó-szövetség a hivatalos oldalán közzétette, hogy Ridle Baku, Maximilian Arnold és Kevin Volland kapott behívót a hiányzók helyére. Az is kiderült, mely játékosoknak kell még karanténba vonulni Süle mellett: Karim Adeyemi, Serge Gnabry, Joshua Kimmich és Jamal Musiala is el lesz különítve a többiektől.

EURÓPAI VB-SELEJTEZŐK
9. FORDULÓ
J-CSOPORT
20.45:
Németország–Liechtenstein, Wolfsburg

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik