Vb 2022: Berkesi Judit visszatér az M4 Sport képernyőjére

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2022.11.11. 14:43
null
Berkesi Judit ismét az M4 Sport képernyőjén (Fotó: Török Attila)
Keretet hirdetett az M4 Sport a katari labdarúgó-világbajnokságra a Gurulj be lassítva is! podcast adásában – számolt be róla hivatalos közleményében az MTVA.

 

Katarból öt kommentátor közvetíti a november 20-án kezdődő torna mérkőzéseit. A csapatot erősíti a Prima Primissima díjasHajdú B. István, az oroszországi világbajnokságról is közvetítőUjvári MátéésVarga Ákos,valamint a két vb-újonc, Varga PéterésTóth Attila. A kommentátori stáb mellett két riporter is a helyszínre utazik,Dedecsik FerencésBittmann Emilfolyamatosan a legfrissebb hírekkel jelentkeznek Katarból – áll a közleményben.

A helyszíni stáb mellett, a hazai stúdióból jelentkező műsorvezetői gárdát is jól ismerik a csatorna nézői.Visszatér a képernyőre a Gyulai István-díjas Berkesi Judit.Szintén a csapatot erősítiPetrovics-Mérei Andrea,Székely DávidésMolnár Mátyás, akik hétről hétre a Bajnokok Ligája, a legnagyobb és legnézettebb világesemények házigazdái. Az összefoglaló magazin, aGóóól!műsorvezetője ezúttal isMohay Bencelesz.

Minden szempontból különleges lesz az idei labdarúgó-világbajnokság. Nem túlzás azt állítani, hogy ez nemcsak az év futballeseménye lesz, de egyben sporttörténeti torna is. Tisztában vagyunk vele, hogy rendezhetnek egy vb-t nyáron vagy télen, de abban az egy hónapban az egész ország az M4 Sportra figyel. Ennek megfelelően alakítottuk ki a műsorvezetői és kommentátori csapatot is. Rutinos szakemberek, valamint pályájuk elején járó, ígéretes jövő elé néző, saját nevelésű kollégák hozzák majd közelebb a nézőkhöz a történéseket” –fogalmazottSzékely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója. Hozzátette, hogy több olyan technikai és információs megoldást terveznek a világbajnokságra, amire korábban Magyarországon még nem volt példa.

A labdarúgó-világbajnokság mind a 64 összecsapása kizárólag a közmédia felületein lesz követhető majd: az M4 Sporton, azm4sport.huoldalon és a csoportkör utolsó fordulójában párhuzamosan látható meccsek az M4 Sport+ csatornán.Mindennap összefoglalókkal kezdhetik és zárhatják a napot a nézők, és újdonságként a helyszínről jelentkezik szintén napi adásokkal a Gurulj be lassítva is! podcast. A világbajnokság eseményeivel a közmédia minden csatornája kiemelten foglalkozik majd. Az m4sport.hu és az M4 Sport applikáció az élő közvetítések mellett folyamatosan exkluzív érdekességekkel, statisztikákkal, unikális tartalmakkal készül

A legutóbbi Európa-bajnoksághoz hasonlóan, kábeles előfizetéssel Erdélyben és a Felvidéken is elérhetővé teszi a közmédia a torna mérkőzéseit.

Közben a szövetségi kapitányok is hirdetik ki sorban a kereteket, ezeket ITT tudják böngészni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik