Vb 2022: két résztvevővel is játszik felkészülési meccset Honduras

Vágólapra másolva!
2022.10.15. 13:07
null
Az argentinok elleni szeptemberi mérkőzés után Honduras újabb két vb-résztvevővel, a házigazda Katarral és Szaúd-Arábiával is felkészülési meccset játszik (Fotó: AFP)
A hondurasi labdarúgó-válogatott október végén két olyan felkészülési meccset játszik, amelyeken a november 20-án kezdődő katari világbajnokságon szereplő ellenfelekkel mérkőzik meg – írja az MTI.

A torna ázsiai házigazdáival október 27-én a spanyolországi Marbellában játszik a közép-amerikai együttes, amely azt követően az Egyesült Arab Emírségekbe utazik, ahol 30-án Szaúd-Arábiával találkozik.

A katari vb házigazdái a torna csoportkörében Ecuadorral, Szenegállal és Hollandiával mérkőznek meg, míg a szaúd-arábiai együttes a C-csoportban szerepel majd, Argentínával, Mexikóval és Lengyelországgal.

Honduras gyengén teljesített a zóna vb-selejtezőjében, amelyben nyeretlenül, négy döntetlennel és tíz vereséggel, 7–26-os gólkülönbség mellett a csoport utolsó helyén végzett. A sikertelen kvalifikációt követően a kolumbiai Hernán Darío Gómezt az argentin Diego Vázquez váltotta szövetségi kapitányként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik