Egy hátsó szobában már készül a vb-trófea, jut mindenkinek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.21. 18:31
null
Készül a vb-trófea, jut mindenkinek (Fotó: whoateallthepies.tv)
A számláló kíméletlenül pörög, mindjárt itt a vb! Harminckét csapat feszül egymásnak a csodás díjért, a vb-trófeáért. Pedig ha tudnák, hogy Jarbas Meneghini hátsó szobájából mindenki vásárolhatna sajátot...  

A Rióban, egészen pontosan lakása hátsó szobájában alkotó 46 esztendős életművész rendes dél-amerikai emberhez méltóan imádja a futballt, így nem csoda, hogy szinte könnyekig meghatódott, amikor megtudta, hogy hazájába látogatnak a nyáron a legnagyobb sztárok.

Ráadásul a biznisznek sem tesz rosszat a vb, Jarbas ugyanis vb-trófea-replikákat gyárt.

Az először hobbiból, még az 1994-es vb alatt indított vállkozás hamar beindult, pedig a mester nem reklámoz, nincsenek táncoslányai, és még csak boltja sincs.

Az utolsó ecsetvonások (Fotó: whoateallthepies.tv)
Az utolsó ecsetvonások (Fotó: whoateallthepies.tv)

A szurkolók a brazil bajnokikon fedezték fel tehetségét, amikor egy-két saját gyártmányú trófeával kilátogatott a stadionba.

Azóta a Facebook-oldalán és telefonon árulja a szinte tökéletes másolatokat, amelyeket nagy valószínűséggel halomszámra visznek majd a lelkes európai turisták.

És hogy mire fogja költeni a pénzt Jarbas Meneghini? Végre felújítja az utcáját, amit a helyi nagymenők évtizedek óta csak ígérgetnek.

Jöhet Európa, készen vannak a trófeák (Fotó: whoateallthepies.tv)
Jöhet Európa, készen vannak a trófeák (Fotó: whoateallthepies.tv)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik