Vb 2014: szent a béke Ribéry és csapattársa között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.07. 10:22
null
Franck Ribéry a szerdai becserélése előtt Didier Deschamps szövetségi kapitánnyal (Fotó: Reuters)
Franck Ribéry és Mamadou Sakho között nincs harag, a francia labdarúgó-válogatott két tagja az e heti összetartáson már együtt végezte a páros gyakorlatokat – a Sakho téli aranylabdás nyilatkozata után keletkezett feszültség már a múlté.

 

A két játékos között tavaly év végén alakult ki rövid mosolyszünet, amikor Mamadou Sakho azt nyilatkozta: ha a szíve szerint szavazna, honfitársára, Franck Ribéryre adná a voksát, ám ha szakmai alapon kellene döntenie, akkor a gólokat nagyüzemi szinten termelő Cristiano Ronaldónak – a későbbi tényleges győztesnek – adná a 2013-as Aranylabdát.

„Nem akarok ebből ügyet csinálni, de tény, elkeserítettek a szavai. Ugyanakkor nincs mit tenni, neki ez a véleménye, ilyen a futball, ilyen az élet, túl fogunk lépni rajta” – mondta akkor Ribéry, de a francia újságírók csak ezen a héten zárták le a témát, amikor a válogatott edzésén azt látták: a Liverpool védője és a Bayern München támadója együtt végzi a páros gyakorlatokat.

Mint beszámoltunk róla, a világbajnokságra készülő francia válogatott szerdán hazai pályán 2–0-ra legyőzte Hollandiát. Ribéry és a hosszú sérülés után visszatérni készülő Sakho a kispadon kezdett, utóbbi végig ott is maradt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik