Vb 2014: az ítéletidő ellenére lesz meccs Belfastban

Vágólapra másolva!
2013.03.22. 13:39
Tom Harald Hagen, a péntek esti Észak-Írország–Oroszország labdarúgó-mérkőzés norvég játékvezetője kora délután elmondta: a világbajnoki selejtezőt megtartják az eredeti időpontban az időjárási viszonyoktól függetlenül.

Mint ismert, Belfastban péntek délelőtt óriási havazás kezdődött, amely nemcsak a mérkőzés megrendezését sodorta veszélybe: a környéken 40 ezer ház maradt áram nélkül, s körülbelül 70 iskola maradt zárva a járhatatlan utak miatt. A repülőterek is leálltak ideiglenesen, az orosz RIA Novosztyi értesülései szerint az orosz szurkolók gépe például órák óta Londonban várja az indulást.Mint ismert, Belfastban péntek délelőtt óriási havazás kezdődött, amely nemcsak a mérkőzés megrendezését sodorta veszélybe: a környéken 40 ezer ház maradt áram nélkül, s körülbelül 70 iskola maradt zárva a járhatatlan utak miatt. A repülőterek is leálltak ideiglenesen, az orosz RIA Novosztyi értesülései szerint az orosz szurkolók gépe például órák óta Londonban várja az indulást.

A találkozót ennek ellenére megtartják.

„Jelen állás szerint a mérkőzés időpontja nem változik” – mondta Tom Harald Hagen játékvezető az újságíróknak.

A stadion munkásai még a délelőtt folyamán hozzáláttak a hó eltakarításához, a mérkőzés esetleges elhalasztásáról a végleges döntés 18 órakor születik meg.

Észak-Írország péntek este 20.45-től fogadja Oroszországot az F-csoportban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik