Eb 2020: távozik az északmacedónok szövetségi kapitánya

Vágólapra másolva!
2021.06.21. 22:03
null
Angelovszki lelép a válogatott éléről (Fotó: AFP)
Igor Angelovszki hétfőn bejelentette, hogy távozik az északmacedón labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról – jelentette az MTI.

„Ez az utolsó sajtótájékoztatóm. A szerződésem július 31-én lejár, és utána már nem én leszek az edző” – mondta a 45 éves szakvezető a Hollandia elleni 3–0-s Európa-bajnoki vereséget követően, Amszterdamban.

Az északmacedónok első alkalommal jutottak ki nagy nemzetközi tornára, de a részben budapesti rendezésű Eb-n pont nélkül zárták a csoportkört.

„Nagy öröm volt egy Európa-bajnokságon vezetni a csapatot, és úgy érzem, nem lehetünk csalódottak, hiszen ez volt a bemutatkozásunk” – mondta Angelovszki, aki öt és fél évig irányította hazája legjobbjait.

EURÓPA-BAJNOKSÁG
C-CSOPORT, 3. FORDULÓ
ÉSZAK-MACEDÓNIA–HOLLANDIA 0–3 (0–1)
Amszterdam, Johan Cruijff ArenA, 15 227 néző. Vezette: Kovács I. (romániai)
Észak-Macedónia: Dimitrievszki – Sz. Risztovszki, Velkovszki, Muszliu, Alioszki – Tricskovszki (Csurlinov, 56.), Bardi (Sztojanovszki, 78.), Elmasz, Ademi (Nikolov, 78.), Trajkovszki (Haszani, 68.) – Pandev (Kosztadinov, 68.). Szövetségi kapitány: Igor Angelovszki
Hollandia: Stekelenburg – Dumfries (Berghuis, a szünetben), De Vrij (Timber, a szünetben), De Ligt, Blind, Van Aanholt – F. de Jong (Gakpo, 79.), Wijnaldum, Gravenberch – Depay (Weghorst, 66.), Malen (Promes, 66.). Szövetségi kapitány: Frank de Boer
Gólszerző: Depay (24.), Wijnaldum (51., 58.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik