Eb 2020: Gianni úgy ünnepelt a lakásban, mint Tardelli a 82-es vb-n

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2021.07.09. 08:00
Gianni Annoni úgy fogalmazott, mérgezett egérként rohangált a lakásban, amikor az olaszok a tizenegyespárbajban legyőzték a spanyolokat, s ezzel bejutottak az Európa-bajnokság döntőjébe. Azt is elárulta az NSO Tv-nek, hogy mivel próbálta magát nyugtatni meccs közben – sikertelenül. Továbbá arról is beszélt, mit vár a döntőben az angolok ellen, s kitért a magyar válogatott szereplésére is. 

„Kicsit úgy ünnepeltem,mint Tardelli a nyolcvankettes vébén,mikor futott a pálya közepe felé és kiabálta, hogy gól, gól! Ugyanúgy futottam a lakásban, mint egy mérgezett egér. Nem tudtam az örömet megfogni. Hihetetlen, hogy a sport milyen energiákat szabadít fel ilyenkor az emberben. Sajnáltam a spanyolokat, jobban játszottak, de a tizenegyespárbajban már minden megtörténhet” – mondta a televíziós műsorvezető az NSO Tv-nek, miközben a városligeti szurkolói zóna hátterében éppen kezdetét vette az angol–dán elődöntő.

Bár ekkor még nem volt ismert az olaszok ellenfelének kiléte, eljátszottunk a gondolattal, hogy az angolokkal csapnak majd össze a Wembleyben. Gianni le is vezette nekünk, hogyan alakulhat az Eb-címért folyó csata, ahogy arról is beszélt, miért ilyen jó most az olasz válogatott. Emellett felidézte azt is, mit érzett, amikor Fiola Attila gólt lőtt a franciáknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik