Eb 2016: CR megkapta a magáét a mezmizéria miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.15. 19:47
Mint ismert, Izland 1–1-es döntetlent játszott Portugáliával a labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjának első fordulójában. A meccs után az északiak játékosa, Aron Gunnarsson mezt szeretett volna cserélni Cristiano Ronaldóval, de a portugál klasszis elküldte. Az izlandi válogatott Kari Árnason a mérkőzést követően nem kímélte a Real Madrid támadóját.

Ronaldo a mérkőzés után sem higgadt le, nyilatkozatában élesen kritizálta az izlandi csapatot, mondván, a játékosok úgy örültek az egyenlítő gólnak, mintha megnyerték volna az Európa-bajnokságot.nyilatkozatában élesen kritizálta az izlandi csapatot, mondván, a játékosok úgy örültek az egyenlítő gólnak, mintha megnyerték volna az Európa-bajnokságot.

„Ronaldo kritizál minket? Csak egy rossz vesztes, nem akart veszíteni. Mit várt? Hogy úgy játszunk majd, mint a Barcelona? Egyszerűen nem tud veszíteni, piperkőcen viselkedik, és állandóan dobálja magát” – mondta Árnason, aki kiemelte, hogy ez a nagy siker nem jöhetett volna össze a szurkolóik nélkül.

„Teljesen elképesztő! Hétezren voltak itt Izlandról, bár ez csak fele volt a portugál szurkolóknak, mégis sokkal jobbak voltak!” – tette hozzá a 33 éves játékos.

ÍME, AZ ESET!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik