Eb 2016: botrány a románoknál – bemelegítés helyett cigi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.14. 13:20
Négy nappal az Európa-bajnokság nyitó meccse után robbant ki a botrány a románoknál: Denis Alibec, a válogatott csatára a Franciaország–Románia mérkőzés második félidejében az öltözőben cigarettázott, amikor az edzői stáb el akarta volna küldeni bemelegíteni.

A találkozóra koncentráló Anghel Iordanescu szövetségi kapitány észre sem vette, hogy játékosa nincs a kispadon, a keresésére indult stábtag pedig az öltözőben talált rá, dohányzás közben. A sztorit négy nappal az Európa-bajnokság nyitó meccse után derítette ki a bukaresti Gazeta Sporturilor napilap, amely azt állítja: a román szakvezetőség csak azért nem zavarta haza a futballistát, mert akkor még nagyobb botrány lett volna a történetből.

Az Astra 61. percben becserélt támadója viszont tagadja a cigarettázást, és állítja, csupán cipőt cserélni ment be az öltözőbe a szünetben végzett bemelegítés után.

Ugyanakkor a játékosról közismert, hogy rendszeresen dohányzik, még klubcsapata öltözőjében is – edzője, Marius Sumudica szerint olykor egyszerre két cigarettát is szívott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik