Vidi: annyiba kerül a jegy a Stamford Bridge-re, mint a legolcsóbb a Groupamába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.04. 17:55
Mint arról beszámoltunk, a Mol Vidi FC a hivatalos honlapján adta hírül, mikortól és mennyiért lehet majd jegyet vásárolni a csapat Európa-liga-mérkőzéseire a BATE, a PAOK és a Chelsea ellen. A legdrágábban az angolok elleni meccsre lehet belépőt váltani a Groupama Arénába.

A Chelsea elleni december 13-i találkozóra a legolcsóbb jegy 7000 forint lesz, míg a legdrágább helyekért 19 ezer forintot kell majd fizetni. 7000 forint lesz, míg a legdrágább helyekért 19 ezer forintot kell majd fizetni.


Az angol klub is közzétette a jegyárakat a hivatalos honlapján az Európa-liga-meccsekre. A Chelsea-nél nem tesznek különbséget, egységes az ár minden csoportmérkőzésre: 20 fontért, azaz átszámolva 7200 forintért tekintheti meg minden felnőtt az összecsapást.

Az idősek és a gyerekek 5 fontért, azaz 1800 forintért válthatnak jegyet a második legrangosabb európai kupa csoportkörének találkozóira a Stamford Bridge-re.

Viszonyításképp, egy átlagos Premier League-meccsre a legolcsóbb felnőtt-tikett 30 font, azaz 11 ezer forint, míg a legdrágább 87 font, azaz 31 ezer forint a Chelsea-nél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik