Vidi: Örülök, hogy Észtországban kezdjük a párharcot – Juhász

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.11. 18:55
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton futballistája, Juhász Roland az észt Nomme Kalju elleni Európa-liga-párharcot megelőzően latolgatta az esélyeket és mondta el elvárásait.

„Bár az észtekjátékban vannak, hiszen a bajnokság zajlik,nem hiszem, hogy ez befolyásolná az eredményt.Az elmúlt időszakban mi is pályára léptünk jó pár edzőmeccsen, és már két tétmérkőzésen is túl vagyunk, ráadásul az előzőpontvadászat után sem volt olyan nagy szünet” – mondta Juhász Roland a vidi.hu-nak.Juhász Roland a vidi.hu-nak.

„Új stáb érkezett, új impulzusok érték a csapatot, ez nagyon kellett, egyfajta mentális frissességet hozott. Jó úton járunk, de még van hová fejlődnünk. Amikor kiderült, hogya Kaljuval játszunk, elsőkéntigyekeztünk feltérképezni a gárdát. Kiderült, hogyaz északi csapatokra jellemző ívelgetős erőfutball jellemzi atallinniakat. Ebbőla szempontból meglepetés nem ért bennünket, de természetesenennélmélyebbenis megismertük az ellenfelet.”

„Brazil csatáruk nemrég duplázni tudott, az ő kordában tartása külön feladat lesz a számunkra, de bízunk benne, hogya találkozóelsősorbana mi támadásainkról szól majd.Múlt hét keddóta azondolgozunk, hogy a saját játékunkban előrelépjünk, és reméljük, ez a pályán is visszaköszön majd.”

„Annak egyébkéntszemély szerintörülök, hogyÉsztországbankezdjük a párharcot, hiszenaz idegenben szerzett gólnak óriási értéke van” – zárta szavait a védő.

EURÓPA-LIGA
2. SELEJTEZŐKÖR, ELSŐ MÉRKŐZÉS (július 13.)
18.30:
Nomme Kalju (észt)–Videoton (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

VISSZAVÁGÓ (július 20.)
21.00:
Videoton–Nomme Kalju (észt) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik