Koronavírus: hét hiányzóval, alapemberek nélkül utazott Nápolyba a Leicester

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.12.09. 13:49
null
Brendan Rodgers nehéz helyzetben (Fotó: AFP)
Nehéz helyzetbe került a Leicester City, amely jelenleg még vezeti az Európa-liga-csoportját, ám a Napoli elleni esetleges vereséggel könnyen elbukhatja a továbbjutást is. A csapat menedzsere, Brendan Rodgers egyáltalán nincs jó helyzetben: pozitív teszteredmények miatt három stábtag mellett hét játékos nem lehet ott Olaszországban, s további gyengélkedő futballistákat is Angliában kellett hagynia.

 

„Nem kockáztathattunk” – idézi a Sky Sports a Leicester menedzserét. Sajtóhírek szerint Daniel Amartey, Kelechi Iheanacho, Ademola Lookman, Ayoze Pérez, Jannik Vestergaard is a hetek közé tartozik.

Rodgers hozzátette, olyan futballistákat is Angliában hagyott, akiknek bár a teszteredményük nem mutatott fertőzést, rosszul érezték magukat és/vagy megfázásos tüneteket produkáltak. A szakmai stábból hárman adtak pozitív mintát.

Az angol labdarúgás világából egyre több lehangoló hír érkezik, például a Tottenham szerda este jelentette be, hogy nem tud kiállni a Rennes elleni Európa-konferencialiga-mérkőzésre. Az európai szövetség (UEFA) később dönti el, mi lesz a találkozó sorsa. A Spurs sajtóhírek szerint kezdeményezni fogja a december 12-i Brighton elleni, valamint a 16-án épp a Leicester City ellen esedékes bajnokija halasztását is.

EURÓPA-LIGA, CSOPORTKÖR
6. FORDULÓ

C-CSOPORT
18.45: Legia Warszawa (lengyel)–Szpartak Moszkva (orosz)
18.45: Napoli (olasz)–Leicester City (angol) (Tv: RTL+)

A C-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Leicester City 5 2 2 1 10– 8 +2 8
2. Szpartak Moszkva 5 2 1 2 9– 9 0 7
3. Napoli 5 2 1 2 12– 8 +4 7
4. Legia Warszawa523 4–10–66

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik