FTC: „Mindenki arra vágyik, hogy megmutathassa magát Európában”

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2019.08.15. 16:58
A Ferencváros labdarúgócsapata a hétvégén megkezdi bajnoki szereplését az NB I harmadik fordulójában a Kaposvár ellen. A szokásos csütörtöki sajtónapon a zöld-fehérek részéről a csapatkapitány, Lovrencsics Gergő, valamint Máté Csaba másodedző nyilatkozott az NSO Tv-nek.

A Kaposvár elleni hétvégi bajnokit megelőzően még mindig a Dinamo Zagreb elleni 4–0-s vereség volt a sajtótájékoztató fő témája. A ferencvárosiak csapatkapitánya, Lovrencsics Gergő már pozitívabban látja a dolgokat, de még mindig benne vannak a kedd esti történések.

„A mérkőzés másnapján még kielemeztem a saját játékomat, ahogyan azt minden összecsapás után lenni szokott, de már a Kaposvár elleni bajnokira készülünk, és mindenkinek az van a fejében. Nem sok időnk van, holnapután játszunk.”

Lovrencsics elmondta, meg is lepte, meg nem is, ahogyan a szurkolók fogadták őket a négygólos vereség után, szerinte a Fradi-tábor mérkőzés végi tapsvihara az Európa-liga-playoffért szólt.

„Évek óta nem szerepeltünk európai kupasorozat csoportkörében. Minden játékos arra vágyik, hogy megmutathassa magát Európában, úgyhogy nekem is és a csapattársaimnak is nagyon jólesett, amit a meccs végén kaptunk a szurkolóktól” – nyilatkozta Lovrencsics Gergő.

Máté Csaba, a ferencvárosiak másodedzője elárulta, a Kaposvár elleni mérkőzésen mindenképp lesz frissítés a kezdőcsapaton, azaz olyanok is játéklehetőséghez jutnak majd, akik a BL-selejtezőkön kevesebbet játszottak. Azt is elárulta, hogy már készülnek a jövő heti Európa-liga-mérkőzésre, a stáb egyik tagja el is utazott a Suduva–Maccabi Tel-Aviv mérkőzésre, hogy élőben tekintse meg a következő európai kupamérkőzés ellenfelét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik