FTC: ezt ígérte Hajnal Tamás a szurkolóknak a Leverkusen elleni búcsú után

Vágólapra másolva!
2023.03.17. 07:14
Mint ismert, a Ferencváros 2–0-ra kikapott a Puskás Arénában a német Bayer Leverkusentől, így 4–0-s összesítéssel kiesett a labdarúgó Európa-ligából a nyolcaddöntőben. A találkozó után az FTC sportigazgatója, Hajnal Tamás válaszolt az újságírók kérdéseire, és egy ígéretet is tett a szurkolóknak.

Hajnal Tamás szerint a Ferencvárosnak csupán a Bayer Leverkusen elleni párharc odavágójának elején kellett szoknia a ritmust, aztán felvette azt.

„Természetesen tudtuk, hogy nagyon erős ellenféllel állunk szemben, és bravúrra van szükség ahhoz, hogy ezt a párharcot meg tudjuk nyerni. Megvoltak mind a két mérkőzésen azok a momentumok, azok a helyzetek, amikkel meg lehetett volna talán változtatni ennek a párharcnak a végkimenetelét, de el kell ismerni, hogy a két mérkőzés alapján a Leverkusen megérdemelten jutott tovább, és sok sikert kívánunk nekik a következő szakaszban.”

Videónkban a Fradi sportigazgatója elmondja, mit lehet ebből a párharcból továbbvinni, illetve beszél a szurkolókról is, akiknek ígéretet is tesz.

DIBUSZ: A BAJNOKSÁGBAN MEG KELL TALÁLNI A CSAPAT MOTIVÁCIÓJÁT

LABDARÚGÓ EURÓPA-LIGA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

Ferencváros–Bayer Leverkusen (német) 0–2 (0–1)
Budapest, Puskás Aréna, 50 675 néző. Vezette: Artur Dias (portugál)
FTC: Dibusz – Wingo (Marquinhos, 14.; ifj. Lisztes 90+1.), Abena, Knoester, Civic – Esiti, Vécsei – Adama Traoré, Gojak (Manner, 78.), Zachariassen – R. Mmaee (Frederiksen, 90+1.). Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov
LEVERKUSEN: Hrádecky – Tapsoba, Tah, Hincapié (Kossounou, 82.) – Frimpong (Fosu-Mensah, 82.), Exequiel Palacios, Andrich (Demirbay, 86.), Bakker – M. Diaby, Azmun (Hlozek, 71.), Wirtz (A. Adli, 71.). Vezetőedző: Xabi Alonso
Gólszerző: M. Diaby (3.), A. Adli (81.)

Továbbjutott: a Bayer Leverkusen, 4–0-val, kettős győzelemmel

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik