Európa-liga: rutinos kapust igazolt a Partizan

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.15. 19:37
null
Sztojkovics 2010 és 2013 között már védett a belgrádiaknál (Fotó: Partizan.rs)
Rutinos kapussal erősített a Partizan labdarúgócsapata, a szerb bajnok kedden megegyezett Vladimir Sztojkoviccsal, a Nottingham Forest 34 éves, 73-szoros válogatott játékosával. Miután a Videoton elleni Európa-liga-csatára szerdán 21 óráig lehet leadni a névsort, biztos, hogy Sztojkovics is ott lesz a mérkőzésen.

 

Még csupán öt mérkőzésen vannak túl a csapatok a szerb labdarúgó-bajnokság élvonalában, de a Partizan kapuját már ketten is védték, és várhatóan csak most, egy harmadik játékos személyében érkezett meg a megfelelő megoldás.

A szakvezetőség ugyanis elégedetlen volt Filip Kljajiccsal, így a vasárnapi, Vojvodina elleni meccsen már a 22 éves Marko Jovicsics kapott lehetőséget.

A klub azonban kedden hivatalosan is bejelentette, hogy egy évre kölcsönvette Vladimir Sztojkovicsot, aki az előző szezonban még 20 mérkőzésen jutott szóhoz a Nottinghamben, de az újban nem számítanak rá a Forestnél.

Mivel a Videoton elleni Európa-liga-mérkőzésre szerdán 21 óráig kell leadni a névsort, a 34 éves kapus várhatóan ott lesz a csütörtöki találkozón, s a szerb lapok szerint meglepetés lenne, ha nem ő védene.

„Örülök, hogy visszatérhettem a családomhoz, nem is volt más lehetőség számomra. A szurkolók és a klub vágya annyira imponált, hogy úgy döntöttem, elfogadom az ajánlatot és jövök oda, ahol eddig a legnagyobb sikereket értem el” – nyilatkozta.

Sztojkovics ugyanis 2010 és 2013 között már védett a belgrádiaknál, akkor három bajnokságot és egy kupát nyert, 2012–2013-ban pedig beválasztották a bajnokság csapatába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik