El: a 89. percben nyert a Videoton ellenfele

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.13. 21:00
null
Soumah (balra) volt a Partizan legjobbja (Fotó: Partizan)
A szerdai veresége után idegenben, az eddig hibátlan Vojvodina otthonában győzött a Partizan labdarúgócsapata. A Videoton FC kupaellenfele a 89. percben szerzett Osztojics-góllal nyert 1–0-ra.

Három győzelem után szerdán meglepetésre hazai pályán 3–1-es vereséget szenvedett a Partizan labdarúgócsapata, amely vasárnap a még százszázalékos Vojvodina otthonában szeretett volna javítani.

A Videoton elleni Európa-liga-mérkőzésre készülő belgrádiak a Jovicsics – Vulicsevics, Nemanja R. Miletics, Osztojics, Nemanja G. Miletics – Radin, Jevtovics – Jankovics, Soumah, Pantics – Tawamba összeállításban léptek pályára, a mérkőzés gyászszünettel kezdődött az 55 éves korában elhunyt korábbi Vojvodina-labdarúgó, Miroszlav Csurcsics emlékére.

Az első helyzetre a 11. percig kellett várni, akkor a védőkről lepattanó labdát Soumah 16 méterről kapura szúrta, de Emil Rockov óriásit védett.


Négy perccel később ismét a 22 éves kapus védett óriásit, ezúttal bal oldali szögletet követően Tawamba fejesét kellett kiszednie a jobb kapufa mellől.


A hazaiak egyetlen lehetősége a 25. percben adódott, Szubotics lövése megpattant Osztojicson, de nem csapta be Jovicsics kapust.

A szünet után egy kis nézőtéri csetepaté borzolta az idegeket, de a rendőrség gyorsan rendet tett a nyugati lelátón.

A 61. percben ismét Soumah próbálkozott a tizenhatoson kívülről, de nem találta el a kaput.


A 65. percben újra a guineai középpályás villant, de szabadrúgását védte a hazaiak kapusa.


És vajon a 69. percben ki vállalkozott újabb szabadrúgásra? Bizony Soumah, és ezúttal is Rockov nyerte a guineai játékos elleni csatát.


A hajrát megpróbálta megnyomni a Vojvodina, de az utolsó negyedórában a Partizan bemutatta, hogy védekezni is tud. Amikor már mindenki azt hitte, nem születik gól, a 89. percben Osztojics közeli fejessel kicsikarta a Partizan idei negyedik bajnoki győzelmét (0–1).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik