El: csúnya baleset, a Puskás Aréna oldaláról arcra zuhant egy férfi az FTC meccsén

Vágólapra másolva!
2023.03.17. 10:51
null
Lezuhant egy férfi a Puskás Aréna oldalsó tartóoszlopáról (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, a Ferencvárosi TC az idegenbeli 2–0-s vereség után a Puskás Arénában is két góllal kikapott a német Bayer Leverkusentől a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjében. A mérkőzés alatt egy férfi megpróbált lemászni a Puskás Aréna oldalán, de nem járt sikerrel, néhány méter magasból a földre zuhant, s azonnal eszméletét vesztette – írta meg a Blikk.

A portál egyik olvasója videót is küldött az esetről. Azt írták, a barátai szerint „beállt” férfi a stadion oldalsó tartóoszlopán próbált meg lefelé mászni, s több métert is megtett, de néhány méterre a talajtól lezuhant és azonnal eszméletét vesztette.

A MEGRÁZÓ VIDEÓ IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG!

A lap az esettel kapcsolatban megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, a Puskás Aréna üzemeltetését és az Országos Mentőszolgálatot is. Utóbbi azt közölte, a férfi súlyos fej-, medence- és mellkasi sérüléseket szenvedett, illetve felvetődött a gerincsérülés gyanúja is. A férfit a rendezvényt biztosító mentőegységek azonnal ellátták és traumatológiai osztályra szállították.

LABDARÚGÓ EURÓPA-LIGA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

Ferencváros–Bayer Leverkusen (német) 0–2 (0–1)
Budapest, Puskás Aréna, 50 675 néző. Vezette: Artur Dias (portugál)
FTC: Dibusz – Wingo (Marquinhos, 14.; ifj. Lisztes 90+1.), Abena, Knoester, Civic – Esiti, Vécsei – Adama Traoré, Gojak (Manner, 78.),Zachariassen – R. Mmaee (Frederiksen, 90+1.). Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov
LEVERKUSEN: Hrádecky – Tapsoba, Tah, Hincapié (Kossounou, 82.) – Frimpong (Fosu-Mensah, 82.), Exequiel Palacios, Andrich (Demirbay, 86.), Bakker – M. Diaby, Azmun (Hlozek, 71.), Wirtz (A. Adli, 71.). Vezetőedző: Xabi Alonso
Gólszerző: M. Diaby (3.), A. Adli (81.)
Továbbjutott: a Bayer Leverkusen, 4–0-val, kettős győzelemmel

A MÉRKŐZÉSRŐL IDE KATTINTVA OLVASHAT BŐVEBBEN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik