El: megint kapott gólt a Wolfsburg, de négyet is szerzett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.23. 19:57
Megszerezte első győzelmét az Európa-liga csoportkörében a Wolfsburg, amely a H-csoport harmadik fordulójában 4–2-es győzelmet aratott az FK Krasznodar otthonában. A német együttes legjobbjának a duplázó Kevin De Bruyne bizonyult, aki az első találatban is szerepet vállalt.

A vendégek az első félidő hajrájában Ivica Olic közeli találatával szereztek vezetést, majd a második játékrész legelején a leshatárról kiugró De Bruyne növelte ez előnyt. Az oroszok kisvártatva Andreas Granqvist tökéletes tizenegyesével szépítettek, de a németek Luiz Gustavo ragyogó tekerésének köszönhetően visszaállították a kétgólos különbséget.Ivica Olic közeli találatával szereztek vezetést, majd a második játékrész legelején a leshatárról kiugró De Bruyne növelte ez előnyt. Az oroszok kisvártatva Andreas Granqvist tökéletes tizenegyesével szépítettek, de a németek Luiz Gustavo ragyogó tekerésének köszönhetően visszaállították a kétgólos különbséget.

A hajrában De Bruyne egy tankönyvbe illő kontratámadás végén megszerezte a második gólját, a végeredményt pedig az oroszok csereként beálló brazil csatára, Wanderson állította be, egy ziccert értékesítve.

A sorozatban tizenegyedik európai kupameccsén is gólt kapó Wolfsburg sikerével feljött a csoport második helyére, míg a DVTK-t búcsúztató FK Krasznodar egyelőre nyeretlen, de korai lenne még temetni.

EURÓPA-LIGA
H-CSOPORT, 3. FORDULÓ
FK Krasznodar (orosz)–Wolfsburg (német) 2–4
(Granqvist 51. – 11-esből, Wanderson 86., ill. Olic 38., De Bruyne 46., 80., Luiz Gustavo 64.)
KÉSŐBB
Lille (francia)–Everton (angol)

A H-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Everton 2 1 1 0 5–2 +3 4
2. Wolfsburg 3 1 1 1 6–7 –1 4
3. FK Krasznodar 3 0 2 1 4–6 –2 2
4. Lille 2 0 2 0 2–2 0 2
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik