El: a máltaiak légiósa életre szóló élményt vár az FTC ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.30. 17:48
Máltai ellenfelekkel találkozik a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörében az FTC és a DVTK. A miskolciak riválisa franciaországi edzőtáborban készült, a ferencvárosiaké szurkolókkal megspékelt futballélményt vár.

„Történjen velünk bármi, életre szóló élmény vár ránk egy ilyen illusztris riválissal szemben – mondta a Sliema Wanderers olasz középpályása, Paltemio Barbetti. – A visszavágón jövő héten a Puskás Ferenc Stadionban alighanem olyan nagy létszámú közönség előtt játszhatunk, amely felejthetetlen lesz számunkra.”Paltemio Barbetti. – A visszavágón jövő héten a Puskás Ferenc Stadionban alighanem olyan nagy létszámú közönség előtt játszhatunk, amely felejthetetlen lesz számunkra.”

„Várom a keddi találkozót, mindannyian koncentráltak vagyunk” – egészítette ki a társa által elmondottakat a nigériai légiós, Stanley Ohawuchi, aki elmondta azt is, hogy a hazai mérkőzés előtti edzésen egy kicsit már beleélték magukat a keddi légkörbe.

A Ferencváros kedden 17.45 órától, idegenben kezdi meg szereplését, a találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti (Tv: Duna Tv).

A DVTK csütörtökön hazai környezetben rajtol, riválisa, a Birkirkara a nyáron ezen a szinten jelentősnek nevezhető erősítéseket hajtott végre – érkezett a spanyol kapus, Adrián Murcia, két brazil támadó, Rafael Ledesma és Eliandro, valamint két máltai tehetség, Edmond Agius és Leighton Grech –, és ahogy a csapatkapitány, Gareth Sciberras elmondta, a franciaországi edzőtáborra is alapozhatnak.

„Éppen most tértünk vissza a franciaországi edzőtáborból, ami biztosan az egész csapat hasznára válik, nemcsak a kupameccsen, hanem azt követően is” – mondta Sciberras, aki korábban arról is beszélt, hogy nem ismeri a DVTK-t, de úgy általában a magyar futballt még most is erősnek tartja. Saját csapatától pedig a nyári erősítések ismeretében sokat vár a szezonban.

A diósgyőriek csütörtöki találkozója 20.45-kor kezdődik, a Nemzeti Sport Online ugyancsak élőben közvetít (Tv: Duna Tv).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik