El: a frankfurti drukkerek megtámadták a West Ham szurkolóit

CS. B., MTICS. B., MTI
Vágólapra másolva!
2022.05.04. 15:55
null
A frankfurti drukkerek megtámadták a West Ham szurkolóit (Fotó: AFP)
Az Eintracht Frankfurt szurkolóinak egy csoportja megtámadta a West Ham United néhány drukkerét szerdán, a két csapat csütörtök esti labdarúgó Európa-liga-mérkőzése előtt.

 

A frankfurti rendőrség közlése szerint az angol együttes szimpatizánsai egy városi szórakozóhelyen gyűltek össze, majd szemtanúk szerint a német klub szurkolói két kisbusszal érkeztek a helyszínre. A 15-20, arcát eltakaró Frankfurt-drukker bement a szórakozóhelyre, ahol megtámadta a West Ham-szurkolókat, egyiküket, egy 34 éves férfit könnyebb sérülésekkel kórházba is kellett szállítani.

A rendőrségnek egyelőre nem sikerült azonosítania a kisbuszokat, melyek közül az egyik biztosan frankfurti rendszámú volt.

A párharc első meccsét múlt csütörtökön a Frankfurt nyerte Londonban 2–1-re. Mindkét csapat azért küzd, hogy több mint 40 év után először szerepelhessen európai kupadöntőben. Az első találkozón Philipp Hofmeister és Tim Brockmeier rádióriportereket a West Ham szurkolói a meccs közben támadták meg, ezért a szünetben a két kommentátort más helyekre ültették a rendezők.

Az Eintracht Frankfurt-West Ham United Európa-liga-elődöntő visszavágója 21 órakor kezdődik csütörtökön.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik