Ekl: így lehet jegyet venni a Fehérvár Köln elleni mérkőzésére

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.08.21. 18:33
null
Fotó: Török Attila
Augusztus 25-én, csütörtökön 19 órától a német élvonalbeli 1. FC Kölnt fogadja az Európa-konferencialiga playoffkörének visszavágóján a Fehérvár FC, amely az első mérkőzésen idegenben 2–1-re győzött.

Hétfőn, kedden és szerdán a Fehérvár FC klubkártyával rendelkező szurkolói mellett magyar személyi igazolvánnyal rendelkezők is vásárolhatnak jegyet a Mol Aréna Sóstó hazai szektoraiba.

Mint a Fejér megyei klub honlapja kitért rá, a rendőrség és a német klub tájékoztatása alapján a Köln szimpatizánsai rendszeresen vásárolnak jegyeket a hazai szektorba csapatuk biztatása céljából, ezt szeretnék elkerülni Székesfehérváron és azt szeretnék, ha Vidi-szurkolókkal telnének meg a hazai szektorok.

A fehérváriak kiemelték, a klubkártyával rendelkezők mellett magyar személyi igazolvánnyal rendelkezők is vásárolhatnak jegyet a hazai szektorokba, de azt kérik, a saját névre megvásárolt jegyeket semmiképp ne adják át másnak, mert csak a jegy tulajdonosa tud belépni a stadionba.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy jegyvásárlás után névváltoztatásra nincs lehetőség, vásárláskor pedig meg kell adni a jegytulajdonos nevét, születési helyét és idejét, melyek rá lesznek nyomtatva a jegyre.

„A stadionhoz érkezéskor a rendőrség és a biztonsági szolgálat szigorúan ellenőrizni fogja az adatokat, és amennyiben a személyazonosító igazolvánnyal nem egyeznek a jegyen szereplő adatok, a magyar jogszabályoknak megfelelően a belépés megtagadásra kerül” – húzta alá közleményében a Fehérvár FC.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik