SZ. M. 2021.09.15 23:47 Frissítve: 2021.09.16 01:39

Az FTC-nek csak egy ellenfelet kell megelőznie a tavaszhoz; Nagyot szólhat a Kozák, Csipes páros

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

 

Szerdai számunkban megjelenő interjúban a Ferencvárost irányító Peter Stöger azt mondta, tavasszal is szeretne európai kupameccseket játszani csapatával. Az átszervezések miatt erre most a Ferencvárosnak elméletben minden eddiginél nagyobb esélye van, elvégre az Európa-ligában a csoport harmadik helye is tavaszi meccseket ér, ám kérdés, hogy beszélhetünk-e továbbjutási esélyekről a Leverkusen, a Betis és a Celtic társaságában. Borbola Bence és Kun Zoltán összeállítása.

Gerard Piqué is tudja, a Barca nem versenyképes Európában. Az FC Barcelona kedd este sima vereséget szenvedett hazai pályán a Bayern Münchentől, a katalánok abban bíznak, hogy a sérültek visszatérése után ütőképesebb lesz a csapat. Smahulya Ádám írása.

Remekel a Dániába szerződő Prosser Dániel. Korábbi vezetőedzője, Michael Boris kezei alatt pallérozódik az MTK-tól a dán élvonalbeli SönderjyskE-hez kölcsönbe szerződő támadó, aki szeretne megragadni külföldön. A futballistával Borsos László beszélgetett.

Nagyot szólhat ez a páros. Az olimpia miatt rendhagyó időpontban, szeptember közepén rendezik meg a sík vízi kajak-kenu világbajnokságot. Csütörtöktől olimpiai bajnokaink is színre lépnek Koppenhágában, többek között bemutatkozik a Kozák Danuta, Csipes Tamara alkotta kettes is. Lipiczky Ágnes beharangozója.

Egyelőre megosztja az F1-es közösséget a sprintfutam. A mezőny Monzában teljesítette az idei második sprintkvalifikációt, amely ugyan átrendezte némileg a nagydíj rajtrácsát, összességében azonban unalomba fulladt, így nem aratott egyértelmű sikert. Zsoldos Barna háttéranyaga.

2021.09.16 23:28:02

Európa-liga DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A »tisztes helytállás« ezúttal nem frázis, hanem valóság volt.

2021.09.16 16:51:45

Európa-liga CSELŐTEI MÁRK

A skótok már kettővel vezettek, majd négy gólt szerzett a Betis, mégis izgalmas lett a vége.

2021.09.16 17:10:01

Európa-liga NAGY ZSOLT (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Bátran és góllal kezdett Leverkusenben a magyar bajnok, de a hazaiak megfordították a mérkőzést.

2021.09.16 11:28:04

Európa-liga P. K.

Topligás klub ellen idegenben legutóbb az ETO tudott nyerni – 1991 óta ez csak a győrieknek jött össze.