Videó: Rashford piros lapot kapott taposásért, a Genk gólszerzője nem – szavazás!

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.11.10. 14:58
null
Munoz és Rashford szabálytalansága – az egyikért villant a piros, a másikért nem (Fotó: NSO-montázs)
A belga Genk csütörtökön Daniel Munoz góljával egyenlített a Ferencváros elleni Ekl-meccsen, holott a nem sokkal korábban Samy Mmaeét megtaposó kolumbiait ki is lehetett volna állítani a gól előtt – szerdán a Bajnokok Ligájában nagyon hasonló szabálytalanságért járt a piros lap a Manchester United csatárának, Marcus Rashfordnak.

 

A Genk csütörtökön úgy egyenlített a Ferencváros ellen, hogy a zöld-fehérek tíz emberrel voltak a pályán, ugyanis még nem tudtak cserélni azt követően, hogy a nem sokkal a szabálytalansága után gólt szerző Daniel Munoz megtaposta Samy Mmaeét, aki nem is tudta folytatni a játékot.

Munoz az estet megúszta sárga lappal, így pályán maradhatott és gólt szerezhetett. Érdekes, hogy nagyon hasonló helyzetben szerdán, a Köbenhavn–Manchester United (4–3)BL-meccsen Marcus Rashford piros lapot kapott az MU-ból.

AzFTC–Genk (1–1)meccs után Mmaee arról beszélt, járt volna a kiállítás Munoznak is, a kolumbiai szerint viszont jól döntött a fehérorosz Alekszej Kulbakov játékvezető, hogy csak sárga lappal figyelmeztette.

Önnek mi a véleménye a két esetről?

MUNOZ SZABÁLYTALANSÁGA

A VIDEÓÉRT KATT A KÉPRE!
A VIDEÓÉRT KATT A KÉPRE!

RASHFORD PIROS LAPJA

SZAVAZÁS

Ön hogyan vélekedik a két kiemelt szituációról?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!


EURÓPA-KONFERENCIALIGA, CSOPORTKÖR
4. FORDULÓ
F-CSOPORT
FERENCVÁROSI TC–KRC GENK (belga) 1–1 (0–0)
Budapest,Groupama Aréna,20 127néző.Vezette:Alekszej Kulbakov (Dmitrij Zsuk, Oleg Maszljanko) – fehéroroszok
FERENCVÁROS:Dibusz – Makreckis, S. Mmaee (Aaneba, 62.), Cissé, Civic – Sigér D. (Esiti, 79.), Abu Fani – Marquinhos, Zachariassen (Ben Romdan, 51.), A. Traoré (Botka, 79.) – Pesics (Lisztes, 79.).Vezetőedző:Dejan Sztankovics
GENK:Vandevoordt – Munoz, Sadick, Cuesta, Arteaga – Baah, Hrosovsky, Heynen (Galarza, 32.), El-Hanusz – Paintsil (Fadera, 74.) – Zeqiri (Sor, 88.).Vezetőedző:Wouter Vrancken

Gólszerző:Pesics (47.), ill. Munoz (62.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik