El-döntő: „A valaha volt legkomolyabb közvetítés lesz”

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2023.05.22. 15:29
null
Május 31-én a Puskás Arénában rendezik meg a labdarúgó Európa-liga döntőjét. (Fotó: Török Attila)
Május 31-én rendezik meg Budapesten a Puskás Arénában a labdarúgó Európa-liga döntőjét. A Roma és a Sevilla közti meccset élőben közvetíti az M4 Sport, a Kossuth Rádió és az m4sport.hu is. A nézők minden eddiginél összetettebb, látványosabb és hosszabb felvezetésre és közvetítésre számíthatnak a közmédia csatornáin.

„A valaha volt legkomolyabb közvetítés lesz európai kupamérkőzésről a magyar sportmédiában, amivel most készülünk – mondta Székely Dávid az M4 Sport csatornaigazgatója. – Nemcsak a döntő előtt várjuk a nézőket egy másfél órás felvezető műsorral, hanem már a finálé előtti napon is megmutatunk mindent a sajtótájékoztatótól kezdve a csapatok utolsó edzésén át az Európa-liga döntőjét kísérő szurkolói hangulatig. Május 31-én a mérkőzés kezdetét jelző sípszó előtt már 19:30-tól több helyszínről, pályára néző stúdióból és pályaszéli riportokkal kezdjük a közvetítést. Ezenkívül még több meglepetést is tartogatunk, amiért érdemes lesz végig velünk tartani. Nagyon készülünk és bízunk benne, hogy mi is hozzá tudjuk tenni a magunkét ahhoz, amit az jelent, hogy egy európai kupadöntőt rendeznek hazánkban.”

Az M4 Sporton Ujvári Máté, a Kossuth Rádióban Hajdú B. István és Varga Péter lesznek a döntő kommentátorai. A találkozó műsorvezetője a helyszíni stúdióban Petrovics-Mérei Andrea lesz, riporterként Berkesi Judit és Martí Zoltán hozzák el az exkluzív információkat és interjúkat. B. Németh Péter pedig a hangulatról, a mérkőzés hátteréről tudósítja a nézőket.

LABDARÚGÓ EURÓPA-LIGA
DÖNTŐ

Május 31., szerda, 21.00 – Puskás Aréna, Budapest
SEVILLA (spanyol)–ROMA (olasz)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik