El: Kondás Elemér nem elégedett a rigai döntetlennel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.16. 21:41
null
Akár a győzelmet is megszerezhette volna a Loki (Fotó: facebook.com/futbols)
A DVSC-Teva 2–2-es döntetlent játszott a lett Skonto Riga vendégeként a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének második körében. Kondás Elemér, a debreceniek vezetőedzője nem tudja, 1–0-s vezetésnél övéi miért engedték kibontakozni a hazaiakat.

„A tervünk az volt, hogy gyorsan betaláljunk, ami sikerült is. Nem tudom, hogy ezt követően miért engedtük a Skontót kibontakozni. A második kapott gól után magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, számos lehetőségünk volt a gólszerzésre. A két gólt szerző Arturs Karasausks kiváló játékos, egymaga is képes volt helyzeteket kialakítani. Nem vagyok elégedett az eredménnyel" – mondta Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője a meccs utáni sajtótájékoztatón.

„Jó és izgalmas mérkőzést láthattunk – nyilatkozta Tamazs Pertija, a Skonto Riga trénere. – Nem ijedtünk meg, keményen harcoltunk. A hajrában szinte csak védekeztünk, nem bírtuk erővel. A visszavágón is mindent beleadunk, nem gondolunk a kiesésre. Karasausks kiváló támadó, bár nem ez volt élete legjobb meccse, két szép gólt lőtt. A találkozó elején kissé idegesen futballoztunk, fiatal csapatunk van, hiányzik a rutin. Kettő egyes állásnál azt hittük, megnyertük a mérkőzést."

EURÓPA-LIGA
SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

Skonto Riga (lett)–DEBRECENI VSC 2–2 (Karasausks 27., 47., ill. Tisza 9., Castillion 72.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik