El: Dinamo Zagreb-Salzburg élőben az NSO-n!

Vágólapra másolva!
2014.11.06. 19:01
Csütörtökön a labdarúgó Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában a Gulácsi Pétert foglalkoztató Red Bull Salzburg a Dinamo Zagreb otthonába látogat. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!

EURÓPA LIGA
CSOPORTKÖR, 4. FORDULÓ
19.00:
Dinamo Zagreb (horvát)–Red Bull Salzburg (osztrák) 1–5 (Henríque 60., ill. Soriano 40., 64., 85. Kampl 59., Bruno 71.) (élőben az NSO-n!) EURÓPA LIGA
CSOPORTKÖR, 4. FORDULÓ
19.00:
Dinamo Zagreb (horvát)–Red Bull Salzburg (osztrák) 1–5 (Henríque 60., ill. Soriano 40., 64., 85. Kampl 59., Bruno 71.) (élőben az NSO-n!)

A MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETÍTÉSÉT IDE KATTINTVA LEHET ELOLVASNI!

 

A Salzburg Gulácsi Péterrel a kezdőben azért ment Zágrábba, hogy ha egy mód van rá, máris továbbjusson az Európa-liga D-csoportjából. Az első félidőben jórészt a vendégek akarata érvényesült, a magyar kapusnak alig akadt dolga. A sok szabálytalansággal tarkított meccsbe Soriano gólja hozott némi színt, mert a 40. percben szép lövéssel vette be Eudardo kapuját.

A második félidő sokáig csak a sárga lapok miatt volt színes, de aztán felpörögtek az események, és elkezdtek potyogni a gólok. Előbb az 59. percben Kampl növelte az osztrák előnyt, de egy perccel később Henríquez révén visszajött a meccsbe a Dinamo. Mielőtt azonban túlságosan vérszemet kaptak volna a hazaiak, Soriano lesgyanús szituációból újra kettőre növelte az előnyt, majd Bruno lőtt szépségdíjas támadás után a Dinamo kapujába. A Salzburg azért egy ötödiket is rúgott Soriano révén, csak hogy meglegyen a mesterhármas. 1–5

Ezzel eldőlt, hogy a Salzburg már továbbjutott.

 

 

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik