Videoton: Szekeres Adrián először lehet kezdő az El-ben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.03. 09:33
Marco Caneira eltiltása miatt először bizonyíthat kezdőként az Európa-liga küzdelmeiben az élvonalbeli Videoton labdarúgócsapatának hátvédje, Szekeres Adrián, aki cseppet sem izgul, és kettős győzelmet vár a montenegrói Mladoszt Podgorica ellen.

„Tavaly mindössze egy alkalommal, a Slovan elleni idegenbeli találkozón kaptam csereként néhány perc játéklehetőséget az Európa-ligában. Most úgy tűnik, csütörtök este kezdőként léphetek pályára, hiszen Marco Caneira eltiltás miatt nem játszhat. Megmondom őszintén, egyáltalán nem izgulok, hiszen korábban sok nemzetközi meccset játszottam, gondoljunk csak az U20-as vébére, vagy a különböző edzőtáborokra, ahol számtalan neves, magasan jegyzett ellenfél ellen játszottunk az elmúlt időszakban.

Várom nagyon a Mladoszt Podgorica elleni párharcot. Ugyan keveset tudunk az ellenfelünkről, de nekünk nem is velük kell foglalkoznunk, hanem a saját játékunkat kell játszanunk. Örülök annak, hogy az első meccset Székesfehérváron rendezik meg, bízom benne, hogy nagyon sok szurkoló kilátogat, és buzdít bennünket. Szeretnénk jó játékkal és kettős győzelemmel továbbjutni a montenegrói csapat ellen" – nyilatkozta a vidi.hu-nak a 24 éves belső védő, Szekeres Adrián.

Marco Caneirát még tavaly decemberben, a Sporting elleni El-meccsen állították ki.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik