Ferencváros: újabb edzőváltás az Olympiakosznál! – NS-infó

BORBOLA BENCEBORBOLA BENCE
Vágólapra másolva!
2024.02.08. 12:26
Carlos Carvalhal távozik az FTC Ekl-ellenfelétől (Fotó: Getty Images)
A görög rekordbajnok elnöke, Evangelosz Marinakisz türelme ismét elfogyott, a portugál Carlos Carvalhalt is menesztette a kispadról.

 

Zajlik az élet a Ferencváros Európa-konferencialiga-ellenfelénél. A görög rekordbajnok elnöke, tulajdonosa, a dúsgazdag Evangelosz Marinakisz azonnali hatállyal menesztette – kirúgta – az Olympiakosz vezetőedzőjét, a portugál Carlos Carvalhalt. A pireuszi sztárcsapatot április óta már az ötödik vezetőedző irányítja, a távozó spanyol Míchelt rövid időre a francia José Anigo követte, utána az ugyancsak spanyol Diego Martínez december elején bukott meg, de a portugál Carlos Carvalhal sem húzta sokáig.

Evangelosz Marinakisz nem a türelméről híres, kiskora óta Olympiakosz-szurkoló, és nagyon nem szereti, ha gyerekkori szerelmével játszadoznak… Az üzleti életben rendkívül sikereket ér el, hiszen több mint hetven szállítóhajóból álló flottája van, ám a legfontosabb számára az Olympiakosz.

A keretet a télen is alaposan felfrissítette, és csütörtök kora délután a szakmai stábot is lecserélte, a távozó Carlos Carvalhal helyét ideiglenesen az U19-es csapat eddigi vezetőedzője, Szotirisz Sziledopulosz veszi át. Úgy tudjuk, a szombati, OFI elleni bajnokin, és a Ferencváros elleni hazai találkozón biztosan ő irányítja a gárdát.

Persze Evangelosz Marinakisz tulajdonos fejébe senki nem lát bele…

Úgy tudjuk, a legfőbb kiszemelt utódjelölt a spanyol José Luis Mendilibar, de Igor Tudor neve is szerepel a listán.   

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik