MTI/SZ. R. 2022.05.22 15:47

Tékvandó Eb: Patakfalvy Csenge a nyolcaddöntőben búcsúzott

Patakfalvy Csenge első mérkőzését elveszítette, így a nyolcaddöntőben búcsúzott a tékvandósok manchesteri Európa-bajnokságának vasárnapi zárónapján.

Patakfalvy Csenge már az első mérkőzését elvesztette a tékvandó Eb-t (Fotó: MTK, archív)

 

 

Az MTK-s versenyző a 62 kilogrammos küzdelmi kategóriában volt érdekelt, és a nyolcfős magyar válogatottból utolsóként tatamira lépve nehéz ellenfelet kapott az ötödik kiemelt Jone Magdaleno személyében. A spanyol rivális az első menetben elhúzott 5–1-re, végül biztosan nyert 16–2-re – írta honlapján a hazai sportági szövetség.

Az angliai Eb-n a magyarok közül a legjobban a tavaly nyári tokiói olimpián ötödik Salim Omar szerepelt, aki 2021 után 2022-ben is kontinensbajnoki címet szerzett az 54 kilósok között. Az ő aranya mellett az ifjabbik Patakfalvy, Luca, továbbá Omar bátyja, Salim Sharif, a paratekvondósoknál pedig D. Kiss Zoltán is ötödik lett.

2022.06.29 23:06:43

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Popovici két aranyérme azonban mindent vitt, és miután mindkettőt kivételesen rokonszenves, beszélni szerető és tudó 17 éves srác nyakába akasztották, az esemény néhány napra még a futballt is lesöpörte a címlapokról. Az írások egymást túllicitálva igyekeztek dimenzionálni a „miként történhetett, hogy nem vettük észre, mekkora zseni él közöttünk?” kollektív bűnét.

2022.06.28 12:37:49

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Ha rendszeresen sportolunk, vagy most készülünk életmódot váltani, akkor elengedhetetlen a megfelelő lábbeli kiválasztása hozzá.

2022.06.22 22:55:29

Egyéb egyéni KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Nagy futballszurkoló lévén a csapatok indulóit, szurkolói nótáit dúdolgatta. Jöhetett válogatott, Újpest, Fradi, Kispest, Roma vagy Lazio, mindegy volt, csak hosszú legyen, és ahogy a futó befordult az utolsó sarkon, kényszeredett mosollyal nyugtázta, hogy ebben az állapotában vélhetően még egy Steaua-strófa is felpörgetné.