Nemzetisport.hu 2012.11.20 23:51 Frissítve: 2015.01.09 03:58

NS: Kanta és a dicsőség; Köteles és a Videoton; Kammerer és a jós - szerda

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

 

• Minden, ami Bajnokok Ligája! Két oldal a keddi érdekességekről, drámákról, egy oldal pedig a szerdai meccsekről. Mi az igazi sztori a Juventus–Chelsea-párharcban? Jól dirigált-e Kassai Viktor? Készül-e extrával a Manchester City a Real Madrid ellen? Hogyan látja saját és csapata esélyeit Megyeri Balázs, az Olympiakosz kapusa? Válaszok a szerdai Nemzeti Sportban!

• Hagyományainkhoz híven elkészült az őszi furtballszezon abszolút rangsora, az első helyen Kanta József, az MTK irányítója végzett. Mit szól a győztes a végeredményhez és megvendégel-e valakit az apropóból? Kinek köszöni a legjobb kapus, Szűcs Lajos? Mit mond Bognár György? Lista, értékelés és vélemény a szerdai NS-ban!

• Adamo Coulibaly, a Debrecen csatára volt már jobb passzban is, ráadásul sorozatban négy bajnoki mérkőzést vesztő együttese a hét végén a listavezető Győrhöz látogat. Fél-e a csatár? Kell-e nekik a szerdai Magyar Kupa-meccs? Fel kell-e adniuk a célokat? A címvédő ékével készített interjút elolvashatja a szerdai Nemzeti Sportban!

• Székesfehérváron tapintható a feszültség: mindenki a csütörtöki, Genk elleni Európa-liga-mérkőzésre koncentrál. Na de továbbjuthat-e a Videoton? A kérdést ezúttal a csapat korábbi remek középpályásának, Csucsánszky Zoltánnak tettük fel, aki nem óvatoskodott, konkrét eredményt is mondott a találkozóra. Hogy akkor mennyi is lesz? S mit szól ehhez Köteles László, a Genk kapusa? Ezt is, azt is elolvashatja a szerdai NS-ben!

• London és az olimpiai ezüstérem keresztbe tett a háromszoros ötkarikás bajnok Kammerer Zoltán terveinek. Döbbenet? Elmondja maga az érintett, mint ahogy azt is, mit gondol Fábiánné Rozsnyói Katalinról és a közös jövőről, Amerikáról, továbbá MTK-s sporttársai elmaradt fizetéséről. „Kamera” a szerdai Nemzeti Sportban!

• Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság privát értékelésének győztese – az autósport legújabb magyar hőse. S ezt kedden, úgy másfél óra hosszat testközelből is érezhette, hiszen a repülőtéren több tucat rajongója várta. A kisvilágbajnok előbb meghatódott, majd nyilatkozott, és meglepődött, hogy még a kézilabdázó Nagy László is gratulált neki. Riport a szerdai NS-ben!

2021.09.25 09:48:37

Egyéb egyéni NÉMETH ANDREA

Olyan egyetemet szeretne, amely a világ sportjában ismert és elismert intézmény.

2021.09.24 15:15:09

Egyéb egyéni B. D. K.

Valerie Loureda ketrecharcos egyáltalán nem szégyenlős, a képeiért pedig odavannak a követői.