Nem csak Djokovicsot állították meg; Uzuni: 15 gól és két trófea tavaszra

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.01.22. 22:57
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Novak Djokovicsot kiutasították az ausztrálok, a múltban azonban a politika is sokszor megálljt parancsolt. Kétoldalas összeállításunkban a szerb teniszező vesszőfutása kapcsán felidézzük, hogy miért ragadt a vasfüggönyön túl Puskás Ferenc, hogy milyen útlevéllel mehetett be Izraelbe Bicskei Bertalan, hogy miért van kiutasítva Sándor György Ukrajnából, és hogy milyen harcot vívott Bobby Fischer Amerikával.
Novak Djokovicsot kiutasították az ausztrálok, a múltban azonban a politika is sokszor megálljt parancsolt.
Kétoldalas összeállításunkban a szerb teniszező vesszőfutása kapcsán felidézzük, hogy miért ragadt a vasfüggönyön túl Puskás Ferenc, hogy milyen útlevéllel mehetett be Izraelbe Bicskei Bertalan, hogy miért van kiutasítva Sándor György Ukrajnából, és hogy milyen harcot vívott Bobby Fischer Amerikával.

Myrto Uzuni hihetetlenül termékeny volt az ősszel. A Fradi albán válogatott támadója Borbola Bencének azt is elmondta, hogy a folytatásban mivel lenne elégedett.

Kay Smits csak termel és termel, igaz, előre sejtette, hogy így lesz. A holland válogatott ihletett Eb-formában kézilabdázó átlövője azt is elmesélte kollégáinknak, hogy ha mások nem is hittek bennük, ők azért tudták, hogy képesek lesznek a bravúrra. És azt is elárulta, hogy miért utálnak ellenük játszani a riválisok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik