M. M.
2023.02.09 09:52 Frissítve: 2023.02.09 11:22

Jótékonyság: a törökök szövetségi kapitánya a világ segítségét kéri

Mint arról beszámoltunk, hétfő hajnalban és délelőtt több nagy erejű földrengés rázta meg Törökország déli részét és Szíriát, a legnagyobb rengés egyes mérések szerint a 7.8-as erősséget is elérte. A természeti katasztrófa halálos áldozatainak száma meghaladja a tizenegyezret. Stefan Kuntz, a török futballválogatott szövetségi kapitánya a világ segítségét kérte.

Súlyos földrengés sújtotta Törökországot (Fotó: Getty Images)


A török válogatott szövetségi kapitánya, Stefan Kuntz a közösségi médián keresztül üzent a világnak. A videóban segítséget kér Törökországnak, amelyet az elmúlt napokban több nagy erejű földrengés rázott meg. A videó végén láthatóak az adományozáshoz szükséges információk, a felajánlások a törökországi katasztrófavédelemhez jutnak el.

„Kedves Barátok, Szurkolók, Követők!

Biztosan hallottatok a törökországi földrengésekről. Emberek ezrei veszítették el édesanyjukat, édesapjukat, nagymamájukat, nagypapájukat, nagybátyjukat, nagynénjüket, gyereküket, testvéreiket és sokan másokat, akik az összedőlt házak romjai alatt vannak. 

Több mint tíz várost érintettek a rengések, több mint 13 millió ember él ezeken a területeken. Sok barát kérdezte, hogyan tudna segíteni.

A Török Labdarúgó-szövetségnél létrehoztunk egy adománygyűjtő kampányt, amelyben részt vesznek válogatott játékosaink, a családom és én. Az adományt az AFAD számlájára fogjuk utalni, amely a török katasztrófavédelem bankszámlája, így biztos, hogy a támogatás a legmegfelelőbb helyekre fog eljutni.

A számla adatai a videó végén láthatóak. Kérlek, oszd meg ezt a videót, amilyen gyakran csak tudod, hogy a lehető legtöbb ember kaphasson segítséget.

Legyél német, török vagy más nemzetiségű a világ bármely tájáról!

Nagyon szépen köszönöm!”

Az utaláshoz szükséges adatokat tehát a videó végén, illetve az Instagram-bejegyzésben láthatják.

 


 

 

2023.03.25 22:48:50

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A ma húsz esztendeje elhunyt Molnár Dániel volt ugyanis a homo ludens, a játékos ember megszemélyesítője. Mindig, mindenhol, mindenkivel és mindent is játszott. Még játék közben is igyekezett valami mást is játszani.

2023.03.22 15:05:41

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Tavalyi esküvője után idén több versenyre is együtt készül Nardelotti Zoltán és felesége, Ajsa.

2023.03.21 15:26:03

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A mai szerkesztőség négy, valamikor első osztályban sportoló belső munkatársának története.

2023.03.22 10:38:08

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Megmutatjuk, mivel találkozott először az olvasó a standokon az elmúlt évtizedek során.

2023.03.20 22:01:43

Egyéb egyéni nemzetisport.hu