Darts-vb: térdsérüléssel győzte le Peter Wright Andersont

Vágólapra másolva!
2022.01.03. 16:35
null
Peter Wright (jobbra) játékán nem látszott a sérülése (Fotó: Getty Images)
Amint arról beszámoltunk, vasárnap este a Londonban zajló dartsvilágbajnokság elődöntőjében a skót Peter Wright szenzációs mérkőzésen múlta felül honfitársát, a kétszeres világbajnok Gary Andersont. A 2020-as tornát megnyerő Wright a hétfő esti döntőbe való bejutása után elárulta: nem volt teljesen egészséges az elődöntő során.

 

Miután Wright vasárnap esti játékán nem lehetett nyomát látni, hogy sérült lenne, ezért némi meglepetéssel szolgált, amikor az elődöntő után elárulta, komoly térdfájdalmakkal harcolta ki pályafutása második világbajnoki döntős szereplését.

„Az elmúlt néhány napban térdsérüléssel bajlódom. Bekötöttem, de még most is nagyon éget és szúr. Hétfőn pihentetni fogom és a döntőre remélhetőleg nem lesz semmi bajom. Néhány napja gyakorlás közben már éreztem egy kis szúrást, és olyan érzésem volt, mintha folyadék lenne a térdkalácsom alatt. Ezért bekötöttem, szombat éjszakára és úgy voltam vele, hogy a Gary elleni meccsre leveszem, de szerencsére nem tettem meg” – árulta el Wright, aki hozzátette, a vasárnapi elődöntőben pályafutása talán legjobb meccse volt.

A Michael Smith–Peter Wright döntőt az nso-hu-n folyamatosan frissülő szöveges közvetítéssel követhetik olvasóink hétfő este kilenctől. A mérkőzés beharangozóját ITT olvashatják el.

DARTS
PDC-DARTSVILÁGBAJNOKSÁG, LONDON
DÖNTŐ
(Tv: Sport1)
21.00: Michael Smith (angol, 9.)–Peter Wright (skót, 2.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik