V. SZ. 2021.10.11 19:28 Frissítve: 2021.10.11 22:51

Csupasport: a tanulság, hogy több kell a Mr. Olympiához

A középmezőnyben végzett a Mr. Olympián Molnár Péter testépítő, aki elmondta a Csupasportnak, rájött, hogy a sikeres szereplés érdekében kizárólag a testépítésre szabad összpontosítania, továbbá az is fontos, hogy megismerjék a nevét a pontozóbírók.


„Ha valaki temérdek pénzt és energiát öl bele, amit tiszta szívből csinál, de nem úgy sülnek el a dolgok, ahogyan szeretné vagy megszokta, érthető módon csalódott – mondta a Csupasportnak a profi testépítő Molnár Péter, aki 14. helyen végzett élete első Mr. Olympiáján. – Sohasem fordult elő velem, hogy nem kerültem be az első hat közé, úgyhogy fel kell dolgoznom a történteket. Mindannyiunk életében előfordulnak mélypontok, a lényeg az, hogyan kezeljük őket, ki tudunk-e mászni a gödörből, illetve tanulunk-e belőlük."

A sportember úgy érzi, újra kell építenie a karrierjét, mert a saját bőrén tapasztalta, hogy az Egyesült Államokban a pontozóbírók egyáltalán nem veszik figyelembe, ha valaki európai vagy ázsiai versenyeken ér el sikereket. Mondta is neki Dennis Wolf, aki korábban több Mr. Olympián is részt vett, hogy többet kell mutatnia magát, máskülönben nem fogják a tengerentúlon elfogadni.

A Molnár Péterrel készült teljes interjút elolvashatják a Csupasporton, ide kattintva, de oldlaunkon megtalálják szokásos heti programajánlónkat és láthatnak egy különleges videót a svájci Alpok közel ötszáz méter hosszú, lélegzetelállító függőhídjáról.

2021.10.28 09:29:01

Egyéb egyéni KOHÁN GERGELY, KRASZNAI BENCE

A birkózás az életük, de nem szó szerint: az egészségnél és az együttlétnél semmi sem lehet fontosabb.

2021.10.27 10:37:38

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Október 22-től új évaddal jelentkezik a nagy sikerű Comedy Club. (x)

PR
2021.10.24 08:58:18

Egyéb egyéni CSILLAG PÉTER

„Hihetjük, az edző kimondott szavai beleégtek a Benfica történelmébe és az emberek lelkébe.”