A rali izgalmai kontra a wellbid.com aukciója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.04. 22:00
Mi a közös a WRC rali és az aukción való részvétel között? Mint majd kiderül, sok. Nagy az izgalom, a rivalizálás és az öröm, a győzelem - az idei versenyszezon legfontosabb WRC versenyét a wellbid.com Portál  kísérte, így a rajongók egy extra adag adrenalinhoz juthattak és lehetőséghez, hogy megszerezzék a márkás termékeket néhány forintért. (x)

2014-es év igen gazdag volt a versenyek terén, a murvás pályák, melyek igen balesetveszélyesek voltak meglepő eredményeket hoztak a versenyzők számára. A legnagyobb örömet Sébastien Ogiernek hozta, aki már második alkalommal szerezte meg a Világbajnoki címet. A szezon csúcspontja a novemberi Rally of Wales, amelynek során a francia pilóta megerősíthette vezető pozícióját a mezőnyben. A ralin átélt izgalmak táplálják a wellbid.com Portál Aukcióit, mely végleg emlékezetébe véste a WRC verseny tájait és izgalmait. Az Aukciók látványos eredményekkel végződtek, ahol pár forintért meg lehetett szerezni a kultikus Play Station 4 konzolt, Samsung TV, és -meghajtót a versenyzőknek.



Milyen nagyszerű érzés volt látni a lengyel szurkolók számára a megrendezésre kerülő 72. lengyel Ralit. Lengyel útvonalak igazán igénybe vették a legénység képességeit Ogier / Ingrassia, nyerte a legtöbb gyorsasági szakaszt. Sousa és Magalhaes próbálta utolérni őket, akik először versenyeztek Lengyelországban. Végül az ambiciózus portugál rangsorolva az 5. helyen végzett a besorolási WRC2-ben. Még sok minden történt a gyorsasági szakaszokon kívül. A wellbid.com Portál garantálta az extra nagy adag adrenalint, a lengyel szurkolók találkozhattak a portugál vezetőkkel és márkás termékekre licitálhattak: Televízióra, Play Station 4, Tom-Tom navigációra és Karcher magasnyomású mosóra.

„Az Aukciókat össze lehet hasonlítani a versenyekkel. Óra méri az eltelt időt, az Aukció ideje alatt, éppen úgy mint a speciális szakaszoknál a versenyen” – mondta a WRC2 vezetője Bernardo Sousa, az élő Aukció résztvevője.

„Ezeken az Aukciókon is rengeteg az izgalom, a versenyekhez hasonlóan jó nagy adag adrenalinnal járnak” – mondta a pilóta, Hugo Magalhaes.

A nyertesek biztosan sokáig emlékezni fognak az őrületes élő Aukcióra. Modern Televízió pár forintért vagy egy új konzol fillérekért, olyan mint egy izgalmas verseny a versenyzőkkel. Lehetetlennek tűnik, de a wellbid.com oldalán ez minden nap megtörténik! Emlékezik vissza az izgalmas szezonra, Bernardo Sousa, aki arra ösztönzött mindenkit, hogy játsszon az élő online Aukciókon.

– Ez egy nagyon intenzív szezon volt. Versenyeztünk egész Európán keresztül, kezdve a lengyel Rali, majd folytattuk a versenyt Németországban és Madeirán keresztül, végül a legnehezebb útszakaszt a Rally of Wales zárta. A wellbid.com portál mindenhová elkísért bennünket. Azt hiszem, ez volt legtökéletesebb szponzora a versenynek, mert a közös élő Aukciók, felejthetetlen élményt nyújtottak – mondta Sousa.

Megújult erővel kezdjük majd a ralit 2015-ben is. Eközben hatalmas élményt nyújt a wellbid.com Portálja, ahol minden nap megy a verseny az értékes termékekért. Minden rajongót biztosan érdekelni fog az a „négy kerék”, amelyekre az Aukcióinkon lehet majd licitálni, a Continental téli gumikra. A téli gumik nem több, mint 130 Ft-ért a Tieid lehetnek! Nézd meg őket most, és vegyél részt a szórakoztató licitálásokon.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik