nemzetisport.hu
2017.10.17 16:54 Frissítve: 2017.10.17 17:13

Megütött egy férfit, kirúgták a stadionból az expornóst – videó

A Daily Mail beszámolója szerint az egykori felnőttfilmes Mia Khalifát a rendezők kivezették a Los Angeles Dodgers baseballcsapatának legutóbbi, Chicago Cubs elleni meccséről, miután megütött egy férfit.

 

A beszámoló szerint egy hazai szurkoló egy szelfit szeretett volna az expornóssal, ám erről meg sem kérdezte őt, egyszerűen csak az „arcába tolta” a telefonját. Khalifa erre arcon csapta, amiért a szervezők mérkőzés közben kivezették a stadionból – és erről videofelvétel is készült.

Hooligan Baseball on Twitter

Dodgers score a run as @miakhalifa gets kicked out of the stadium for punching a dude in the jaw who tried taking a selfie! #ThatsSoCub https://t.co/0MHcsGJvUL


Mia Khalifa tagadja a vádakat, az Instagramon közzétett posztjában azt írta, nem rúgták ki az arénából, a Twitteren pedig egyszerűen kamunak nevezte a híreket.

Update: still prefer regular season hockey over playoff baseball. And no, I didn't get kicked out

126.4k Likes, 784 Comments - Mia Khalifa (@miakhalifa) on Instagram: "Update: still prefer regular season hockey over playoff baseball. And no, I didn't get kicked out "


A 24 éves hölgy júniusban hasonló balhéba keveredett, akkor állítólag egy 20 éves férfit ütött meg.

Kérdés, hogy ez az akció nem előre eltervezett volt-e, mint a legutóbbi botránya, melynek célja a Gilbert Arenasszal, a Washington Wizards egykori NBA-játékosával forgatott közös show-műsoruk reklámozása volt.

2022.11.13 23:54:30

Egyéb csapat nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A tények, amelyek nem cáfolhatók semmiféle mentegetőzéssel. Mert a feltételes mód egyértelmű hárítás, csak éppen van benne némi visszamenőleges remény. Ami szintén logikai nonszensz. Ez a »mi lett volna, ha« olyan, mint a »jó« döntés. Nálam ilyen sincs, csak simán döntés, hiszen a többi lehetőség nem lett kipróbálva.

2022.11.12 23:16:12

Egyéb csapat nemzetisport.hu

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.