W Series: elhagyhatták a kórházat az időmérős tömegbaleset érintettjei

B. Ö. B.B. Ö. B.
Vágólapra másolva!
2021.08.28. 11:19
Mind a hat versenyző súlyosabb sérülés nélkül megúszta az Eau Rouge-ban történt szombati tömegbalesetet – számolt be róla a W Series a közösségi médiás felületein.

Mint arról korábban beszámoltunk, óriási baleset miatt kellett félbeszakítani a W Series szombati kvalifikációját Spa-Francorchamps-ban. Az esetben hat versenyző volt érintett, akik közül kettőt kórházba is szállították.Mint arról korábban beszámoltunk, óriási baleset miatt kellett félbeszakítani a W Series szombati kvalifikációját Spa-Francorchamps-ban. Az esetben hat versenyző volt érintett, akik közül kettőt kórházba is szállították.

Ayala Agrent a vizsgálatok után hamar kiengedték, de Beitske Vissernek több időt kellett a kórházban töltenie. Azt követően azonban, hogy megérkezett a lábröntgen eredménye, Visser is elhagyhatta a kórházat, s végül neki sem kellett bent töltenie az éjszakát.


„Köszönöm az üzeneteket. Nagyon ijesztő volt ez a baleset, ám úgy gondolom, hogy egy angyal ült a vállamon. Még mindig nagyon fáj, de szerencsére nem tört el semmim” – írta a versenyző a Twitter-oldalán.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik