TCR: a szezonzáró első versenyén bajnok lett az M1RA

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.18. 12:44
Egy futammal a szezon vége előtt mind az egyéni, mind a csapatbajnoki cím sorsa eldőlt a TCR International Seriesben, ami azt jelenti, hogy Michelisz Norbert csapata, az M1RA Racing első helyen végzett a sorozatban.

A csapatbajnoki összetett élén állva, nagy előnnyel érkezett Dubaiba, a TCR International Series szezonzáró versenyhétvégéjére az M1RA Racing. Az első versenyen Tassi Attila az ötödik, Josh Files pedig a hatodik helyen végzett. Bár az istálló harmadik versenyzőjének, Roberto Colciagónak nem sikerült befejeznie a versenyt, az M1RA így is már az utolsó előtti futamon biztossá tette csapatbajnoki címét a sorozatban.Dubaiba, a TCR International Series szezonzáró versenyhétvégéjére az M1RA Racing. Az első versenyen Tassi Attila az ötödik, Josh Files pedig a hatodik helyen végzett. Bár az istálló harmadik versenyzőjének, Roberto Colciagónak nem sikerült befejeznie a versenyt, az M1RA így is már az utolsó előtti futamon biztossá tette csapatbajnoki címét a sorozatban.

Ami az egyéni összetettet illeti, a magyar istálló 18 éves versenyzőjének, Tassi Attilának már nehezebb dolga volt a szezonzáró hétvégén, hátránya ugyanis igencsak nagy volt a tabella élén álló Jean-Karl Vernayval szemben. Sajnos ennek ledolgozása nem is sikerült neki, így a francia már a hétvége első futamán megszerezte a bajnoki címet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik